Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός στην Αρκαδία για κλοπή καλωδίων από εργοτάξιο της Δ.Ε.Η.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμα ένα 36χρονο αλλοδαπό συνεργό του
Κατασχέθηκαν -1,5- τόνος καλωδίων χαλκού, διαρρηκτικά εργαλεία, ένα φορτηγό όχημα κ.α.
Η συνολική αξία των καλωδίων και των αντικειμένων που είχαν αφαιρέσει, ξεπερνά τις -40.000- ευρώ
Συνελήφθη, χθες (8-9-2013) το απόγευμα, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, ένας (1) 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, για κλοπή, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη έναν (1) 36χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, προχθές (7-9-2013) πρώτες πρωινές ώρες, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, αφού πήγαν σε εργοτάξιο της Δ.Ε.Η., αφαίρεσαν καλώδια χαλκού και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Στο πλαίσιο της διερεύνησης του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 32χρονος.
Κατά τις έρευνες των αστυνομικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καλώδια χαλκού, που το βάρος τους υπερβαίνει τον -1,5- τόνο, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία είχαν αφαιρέσει από το παραπάνω εργοτάξιο, τα οποία αποδόθηκαν σε αρμόδιο Υπάλληλο.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ένα φορτηγό όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του 36χρονου συνεργού του.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται το προανακριτικό έργο από το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη άλλων αδικημάτων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη