ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ "Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ" Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ‏

Εκδήλωση με θέμα: "ο αντίκτυπος των Γερμανικών εκλογών" διοργανώνει την Τετάρτη 18/9/13 ( ώρα 7 μ.μ. ) στην Αθήνα - στην Αίθουσα  Κήπου της οδού Ρηγίλλης 18 -  το Ινστιτούτο Δημοκρατίας "Κ. Καραμανλής". Μεταξύ των κεντρικών ομιλητών της εκδήλωσης θα είναι ο Βουλευτής Αρκαδίας και Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Η εκδήλωση θα έχει τη μορφή συζήτησης που θα αναπτυχθεί σε τρεις θεματικούς κύκλους: 1) Τα μετεκλογικά σενάρια κυβερνητικής συνεργασίας, 2) Μια άλλη πολιτική για την Ελλάδα και 3) Ορόσημο για την Ευρώπη. Οι υπόλοιποι ομιλητές θα είναι:
- Ευριπίδης Στυλιανίδης ( ΝΔ ) - Δημήτρης Παπαδημούλης ( ΣΥΡΙΖΑ ) - Κώστας Λάβδας ( καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης ) -  Klemens Semtner ( εκπρόσωπος της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα ).
Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η  δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη που είναι και Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κ. Καραμανλής".

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη