ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


23η  Σεπτεμβρίου  2013 ημέρα  Δευτέρα και ώρα 20:00 στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, σε Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

  1. Επέκταση φωτισμού οδών και πλατειών –μετατόπιση στύλων που εμποδίζουν.
  2. Επέκταση φωτισμού οδών και πλατειών –μετατόπιση στύλων που εμποδίζουν.
  3. Ορισμός αρμοδίου οργάνου για τη σφράγιση και την εκτέλεση διοικητικών πράξεων όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
  4. Τροποποίηση της με αριθμό 554/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρίπολης.
  5. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την λογιστική τακτοποίηση εσόδων από μισθώματα έτους 2012. 
  6. Αποδοχή χρηματοδότησης προγράμματος Θησέας.
  7. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την αποδοχή δωρεάς Αρκάδων ομογενών SHORT LAKE CITY UTAH για την προμήθεια τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης.
  8. Περί επιχορήγησης του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ροεινού «Ο ΠΑΝ».
  9. Γνωμοδότηση σχετικά με εισήγηση της Δ/νσης Νεώτερης και Σύγχρονης Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς του ΥΠΠΟ για τον χαρακτηρισμό ή μη ως μνημείων ταφικών κατασκευών στο Κοιμητήριο του Οικισμού Κάψια στο Δήμο Τρίπολης.
  10. Διοργάνωση – Πραγματοποίηση εκδήλωσης για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Δημητρίου στην Τ.Κ. Μάναρη Δ.Ε. Βαλτετσίου Δήμου Τρίπολης στις 25-26/10/2013.
  11. Διαγραφή παράβασης.
  12. Ανάθεση εργασιών αποκομιδής απορριμμάτων στις Δημοτικές Ενότητες πλυσίματος κάδων και λαϊκών αγορών.
  13. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και αναμόρφωση προυπολογισμού για την εκπόνηση της μελέτης : «Μελέτη οριοθέτησης- διευθέτησης ρέματος Κανδήλας (Ρέμα Ακώνα).
  14. Παραχώρηση χρήσης του γηπέδου Φιλικών- Κάρτσοβας σε Αθλητικούς Συλλόγους και στην Ε.Π.Σ. Αρκαδίας.
  15. Παραχώρηση χρήσης γηπέδου Παναρκαδικού στον Α.Ο. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ.
  16. Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Μουζακιωτών.
  17. Διοργάνωση – Πραγματοποίηση εκδήλωσης για τη γιορτή της ντομάτας στις 29/9/2013 στην Τ.Κ. Κανδήλας Δ.Ε. Λεβιδίου Δήμου Τρίπολης.
  18. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου: «Συντήρηση κτιρίου Δημοτικού Σχολείου στην Τ.Κ. Βαλτετσίου».
  19. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για προμήθεια οργάνων υπαίθριου γυμναστηρίου στη Δ.Ε. Τρίπολης.
  20. Υποδοχή των διερχόμενων δρομέων αθλητών οι οποίοι θα συμμετέχουν στο διεθνή αγώνα Σπάρταθλον που θα διεξαχθεί στις 27/9/2013 και 28/9/2013 στην Τ.Κ. Αλέας Δ.Ε. Τεγέας Δήμου Τρίπολης.
  21. Έγκριση προμήθειας αναμνηστικών τσαντών με το έμβλημα του Δήμου Τρίπολης.
  22. Περί επιχορήγησης του Κέντρου Πρόληψης και Καταπολέμησης Ναρκωτικών Ν. Αρκαδίας.
  23. Οικονομική Ενίσχυση.
  24. Οικονομική Ενίσχυση.
  25. Οικονομική Ενίσχυση.
  26. Οικονομική Ενίσχυση.
  27. Οικονομική Ενίσχυση.
  28. Οικονομική Ενίσχυση.
  29. Οικονομική Ενίσχυση.
  30. Συμπλήρωση των αποφάσεων 223/2013,388/2013 και 464/2013 του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρίπολης για τον «Καθορισμό δικαιώματος βοσκής των εκτάσεων στην Δ.Ε. Σκυρίτιδας για το έτος 2013».
  31. Λύση της Σύμβασης της μελέτης : «Ταχυμετρική αποτύπωση σχεδίου πόλεως Λεβιδίου και Αναθεώρηση σχεδίου».
  32. Περί έγκρισης συμμετοχής εκπροσώπων του Δήμου στην έκθεση τοπικών και βιολογικών προϊόντων στην Ιταλία.
  33. Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων Δ.Ε. Μαντινείας».
  34. Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Οικοδομικές Εργασίες συντήρησης κτιρίων του Δήμου Τρίπολης».
  35. Υποβολή υποψηφιότητας στο θεσμό της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το έτος 2021.
  36. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την έκτακτη επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ.  του Δήμου Τρίπολης.
  37. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την ενίσχυση της πίστωσης του Κ.Α. 00.6111 με τίτλο: «Αμοιβές Νομικών και Συμβολαιογράφων».
  38. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για τη λογιστική τακτοποίηση εσόδων από μισθώματα έτους 2013.
  39. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και Αναμόρφωση Προϋπολογισμού για την εκπόνηση της εργασίας: «Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης Γενικού Συμβούλου για την προετοιμασία Τρίπολη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Πόλη Πολιτισμού 2021- ΤRIPOLIS 2021.
  40. Εξέταση αιτήσεων κτηνοτρόφων της Τ.Κ. Παλλαντίου από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης για «Χορήγηση δικαιώματος βοσκής στην Τ.Κ. Παλλαντίου της Δ.Ε. Τρίπολης για το έτος 2013».
  41. Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή και συντήρηση παιδικών χαρών Δήμου Τρίπολης Δ.Ε. Τρίπολης».
  42. Έγκριση μίσθωσης οικοπεδικού χώρου.
  43. Έγκριση διενέργειας προμηθειών.
  44. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για προμήθεια δομικών υλικών για Τ.Κ Μαγούλας και Τσιμεντοσωλήνων ομβρίων υδάτων Τ.Κ. Σταδίου Δ.Ε. Τεγέας.
  45. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για προμήθεια προστατευτικών νεροσυρμής. 
  46. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου: «Επισκευή –Συντήρηση μάνδρας στο ΔΑΚ Τρίπολης».
  47. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου: «Αποκατάσταση οδών Δήμου Τρίπολης».
  48. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου: « Ασφαλτοστρώσεις εσωτερικών οδών Τ.Κ. Πιάνας Δ.Ε. Φαλάνθου Δήμου Τρίπολης».
  49. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου: «Αντικατάσταση τμήματος στέγης Λυκείου Τ.Κ. Αλέας Δ.Ε. Τεγέας».
  50. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου: «Συντήρηση γεφυριών στην Τ.Κ. Σιμιάδων».
  51. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου: « Διαμόρφωση γηπέδου ποδοσφαίρου στην Τ.Κ Κανδήλας Δ.Ε. Λεβιδίου».
  52. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή μανδροτοίχου οικισμού Αγ. Σώστη Τ.Κ. Σταδίου».
  53. Συγκρότηση οργανωτικής επιτροπής προκειμένου να υποβληθεί υποψηφιότητα στο θεσμό της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το έτος 2021.

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη