ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ....





Μεγάλα ονόματα του αθλητισμού ήρθα σήμερα στην Τρίπολη με αφορμή τους αγώνες ρίψεων βετεράνων και το "Βόλτα στην Τρίπολη" ήταν εκεί.
Οι αγώνες άρχισαν το πρωι και τελείωσαν το μεσημέρι αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός δεν έχει όρια ηλικίας.

Οι αγώνες διεξάχθηκανι προς τιμή του εκλεκτού συμπολίτη κ. Μανωλόπουλου για την μεγάλη προσφορά του τόσον ως πρωταθλητή των ρίψεων αλλά και για τις άριστες υπηρεσίες που προσέφερε με την ιδιότητα του Εθνικού μας προπονητή.

Παρευρέθηκαν η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό Άννα Βερούλη , οι παλαιοί πρωταθλητές στα 400μ. με εμπόδια Μ. Κουτσουδάκης και Β. Ανδρεάδης καθώς και αθλητές που στο παρελθόν έγραψαν την δική τους ιστορία.

Η κ. Βερούλη μίλησε στο "Βόλτα στην Τρίπολη" είπε ότι έχει λόγους να βρίσκεται εδώ εφόσον ο συζυγός της είναι Αρκας, το στάδιο είναι πολύ ωραίο. "Θέλω να βλέπω παιδιά μέσα στο στάδιο".
Όσο λεφτά πέσουν στον αθλητισμό δεν πάνε χαμένα, μας λέει, οι αθλητές πληρώνουν απο την τσέπη τους την εκπροσώπηση της Ελλάδας. "Πρόσφατα έμαθα ότι σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα πλήρωσαν τα εξοδά τους και δεν πήγαν αυτοί με τα καρότσια αλλά οι συνοδοί."

Ο κ. Μανωλόπουλος είπε ότι υλοποιήθηκε η σκέψη για να γίνουν οι αγώνες στην Τρίπολη.  "Στην ψυχή υπάρχει ο αθλητισμός, πέρασα από μεγάλες διακρίσεις και είμαι χαρούμενος που πια είμαι κάτοικος πια Τρίπολης "

Ο Δήμαρχος Γ. Σμυρνιώτης είπε "Μπορούμε να το διοργανώνουμε κάθε χρόνο εδώ στην Τρίπολη"

Η Πρόεδρος ΝΠΔΔ Χ. Ζαμπαθά δήλωσε: "Εχουμε πρωταθλητές που συνεχίζουν να αγωνίζονται και να θυμόνται παλιές δόξες και συγκινήσεις. Ο αθλητισμός δεν σταματάει ποτέ είναι τρόπος ζωής."

Ο Αντιδήμαρχος Στ. Κουκάκης είπε: "Είναι ένας ξεχωριστός αγώνας σήμερα και ήρθαν αθλητές να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.  Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής. Μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις όλοι βγαίνουν κερδισμένοι. Είναι ωραία ιδέα να καθιερώσουμε φεστιβαλ ρίψεων για παλαιμάχους"





 




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη