ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ


 "Κάθε καινούριο ξεκίνημα συνοδεύεται από στόχους και προσδοκίες. Στόχους και προσδοκίες έχουν πρώτα απ’ όλα οι ίδιοι οι μαθητές, αφού οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής ενισχύουν τη σημασία της εκπαίδευσης και την καθιστούν θεμελιώδη παράγοντα προσωπικής ανέλιξης και ομαλής ένταξης στον κόσμο των ενηλίκων.
Όραμα και φιλοδοξίες έχουν και οι εκπαιδευτικοί μας, αφού πρέπει να φέρουν σε πέρας ένα δύσκολο έργο, της μετάδοσης γνώσεων αλλά και της σωστής διαπαιδαγώγησης.

                                                            

Αγαπητοί μαθητές,
Στον καινούργιο κύκλο της σχολικής ζωής , θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας παρέχεται για μάθηση και δημιουργία, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον.
Μέσα από την εκπαίδευση, διαμορφώνετε προσωπικότητα, αποκτάτε γνώσεις, αρχές και αξίες, που θα σας βοηθήσουν να πορευθείτε και να ανταποκριθείτε στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.

Ως Δημοτική Αρχή  νιώσαμε τη μεγάλη ευθύνη απέναντι στα παιδιά του Δήμου Τρίπολης  και  δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για νέες κτηριακές σχολικές εγκαταστάσεις, ενώ βελτιώσαμε τις υπάρχουσες σχολικές υποδομές, ώστε εσείς απρόσκοπτα να αφοσιωθείτε στη μελέτη σας και να γίνετε καλύτεροι από εμάς.
Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί,
Σας απευθύνω τις πιο θερμές ευχές μου ώστε και η φετινή χρονιά να είναι μια χρονιά δημιουργική και να δώσει τις επιτυχίες που κάθε χρόνο η Τρίπολη έχει πανελλαδικά παρουσιάσει.

Καλή δύναμη και καλή πρόοδο σε όλους».          

                                                          Ο Δήμαρχος Τρίπολης

 

                                                           Γιάννης Σμυρνιώτης

 

                                                            

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη