ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  ΑΠΟ  ΤΗΝ   Α.Ε.Κ.  ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε δημόσια συμπεριφορές που προσβάλουν την ομάδα μας, τους γονείς, τους πολίτες της Τρίπολης και το κυριότερο αθώες παιδικές ψυχές.

Σήμερα Παρασκευή 13/09/2013 και ώρα 16:00 το απόγευμα στο γήπεδο της Κάρτσοβας θα έκανε προπόνηση για 1 ώρα η παιδική ομάδα της Α.Ε.Κ. που απαρτίζεται από παιδιά  6 έως 12 ετών.
Την ίδια ώρα εμφανίστηκε στο γήπεδο ο κος Παναγιώτης Αγγελάκος (γνωστός και ως Μπανάνας) ο οποίος έβγαλε τα 23 παιδάκια έξω από τον αγωνιστικό χώρο,  λέγοντας ότι έχει κανονίσει αυτός την ίδια ώρα (16:00),  να γίνει φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ανδρικών ομάδων ποδοσφαίρου  Παγγορτυνιακός  -  Φαλαισία Μεγαλόπολης.
Μετά από μικροένταση που δημιουργήθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου,  μεταξύ του κου Παναγιώτη Αγγελάκου και των ομάδων από την μία πλευρά   και   του προπονητή μας, των παιδιών και των γονιών τους από την άλλη πλευρά,  τελικά τα 23 παιδάκια ηλικίας δημοτικού μαζί με τους γονείς τους,  αποχώρησαν από το γήπεδο.

Αναρωτιόμαστε και ταυτόχρονα καταγγέλλουμε:
 1) Ποιος είναι ο κος Αγγελάκος (μπανάνας) και με ποια ακριβώς αρμοδιότητα εμφανίζεται ως υπεύθυνος του γηπέδου και κανονίζει μόνος του  ποιος θα κάνει αθλοπαιδιές μέσα στο γήπεδο?
2) Ποιο είναι το επάγγελμά του? Είναι δημόσιος υπάλληλος?  Είναι συνταξιούχος?  Γιατί έχει κλειδιά των αποδυτηρίων?
3) Ποιος του έχει δώσει το δικαίωμα να αυθαιρετεί στο γήπεδο και να κανονίζει αυτός για το ποιος θα εισέρχεται εντός του χώρου?
4) Με ποιο δικαίωμα έδιωξε σήμερα 23 παιδιά και μαζί και τους γονείς τους από τον χώρο του γηπέδου?
5) Παιδιά (ανήλικα!) που μας έχουν εμπιστευτεί στην Α.Ε.Κ.  εγγράφως οι γονείς τους  για την προπόνηση  και την ασφάλειά τους,  με ποιο δικαίωμα αυτός άλλοτε τα διώχνει και άλλοτε τα προσεγγίζει και τους μιλά για να τον ακολουθήσουν να τους "μάθει μπάλα" όπως λέει,  χωρίς πρώτα να έχει ενημερώσει τους γονείς και κηδεμόνες τους?

Καταγγέλλουμε δημόσια όλα αυτά τα γεγονότα και ταυτόχρονα επιφυλασσόμαστε.

Το ΔΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη