Το άχνισμα του αίματος του Παύλου Φύσσα, προκαλεί αλυσιδωτές πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας!!!

Φίλες και Φίλοι μου καλημέρα σας.
          Ο αχνός, η άχνα, το άχνισμα από το αίμα του Παύλου Φύσσα, που κυλάει ακόμα φρέσκο, στο πεζοδρόμιο της οδού Τσαλδάρη στην Αμφιάλη του Πειραιά, απ ότι δείχνουν τα πράγματα, προκάλεσε φτέρνισμα οξείας μορφής στους κυβερνώντες και αποφάσισαν να βάλουν τέρμα, σ αυτό το μοιραίο παιχνίδι που παίζανε τόσο καιρό τώρα, με την νεοναζιστική οργάνωση της «Χρυσής Αυγής» η καλύτερα των “χρυσοπληρωμένων δολοφόνων”!
          Πρωί-πρωί σήμερα, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αφού  μελέτησε τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της, προχώρησε στην έκδοση 34 ενταλμάτων σύλληψης ανωτέρων στελεχών της δολοφονικής αυτής συμμορίας και ήδη έχουν συλληφθεί ο Πρόεδρος της συμμορίας Μιχαλολιάκος και ο αντιπρόεδροςΚασιδιάρης!
          Σήμερα λοιπόν, ξημέρωσε μία διαφορετική μέρα για τη χώρα μας, για τη Δημοκρατία, για το λαό της, για τη κοινωνία μας!
          Το αίμα του Παύλου Φύσσα, ελπίζουμε να πιάσει τόπο και να αποδειχτεί πολύτιμο!
          Το άχνισμά του προφανώς, έφτασε μέχρι το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και προκάλεσε πολιτικό φτέρνισμα σε όλη τη Δημοκρατική Ευρώπη!
          Με την απειλή ότι η Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν είναι δυνατόν να δοθεί σε μια χώρα , όπου στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, κάνουν παρέλαση καθημερινά τάγματα νεοναζιστών που τρομοκρατούν και δολοφονούν ανθρώπους, αφύπνισε προφανώς τους κυβερνώντες και προχώρησαν σε μέτρα !
          Απομάκρυναν πρώτα-πρώτα τον Διευθυντή της Κρατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της γνωστής ΚΥΠ από τη θέση του, που ήταν συγγενής με βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» και προφανώς έδινε τις απαραίτητες πληροφορίες στη συμμορία!
          Έκαναν ελέγχους με καθυστέρηση στα γραφεία της συμμορίας και παρ όλα αυτά, βρήκανε και τώρα ακόμη, όπλα και πυρομαχικά, ώστε  μπορούμε να σκεφτούμε τι θα υπήρχε πριν τα τελευταία γεγονότα! Θα ήταν σκέτα οπλοστάσια και αποθήκες δολοφονικών οργάνων!
          Έβγαλαν από τα συρτάρια των υπουργείων τους, όλες τις δολοφονικές επιθέσεις της συμμορίας αυτής και τις παρέπεμψαν στον Εισαγγελέα!
          Έλαβαν υπ όψη τους, στοιχεία και φωτογραφικό υλικό από τη στενή σχέση που έχουν με τα σώματα ασφαλείας και το στρατό!
          Και σταμάτησαν πλέον να καλύπτουν τον πληρωμένο προβοκατόρικο ρόλο, που έπαιζαν μέλη και στελέχη της συμμορίας αυτής, στο να διαλύουν και να δυσφημίζουν συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις του εργαζόμενου λαού, καίγοντας και καταστρέφοντας το κέντρο της Αθήνας, υπό το άγρυπνο βλέμμα και τη προστατευτική συμπεριφορά των ΜΑΤ!
          Μακάρι αγωνιστή της Ειρήνης και της αγάπης μεταξύ των ανθρώπων, Παύλε Φύσσα! Το αίμα σου, να πιάσει τον απαραίτητο τόπο ώστε: και εσύ να είσαι ήσυχος και ήρεμος εκεί που βρίσκεσαι και μείς σε τούτο τον εφήμερο κόσμο, να ζήσουμε, όσο ζήσουμε, χωρίς το φόβο του νεοναζιστικού τέρατος, που χιλιάδες κόσμο θα έστελνε να σου κάνουν παρέα, σύμφωνα με τα πρότυπα του ιδεολογικού τους πατέρα  του Χίτλερ!

Τρίπολη 28-9-2013                                               Τάσος  Παπαζαχαρίας
                                                                     WWW.tasospapazax.blogspot.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη