Την ένταξη στο ΕΣΠΑ του δικτύου ύδρευσης στη ΜΟΜΑ Μεγαλόπολης ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης‏


Την ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου της κατασκευής νέου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης των οικισμών ΜΟΜΑ Καλαμών, Μαραθούσας του Δήμου Μεγαλόπολης ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μαζί με το Δήμαρχο Μεγαλόπολης Παναγιώτη Μπούρα, προϋπολογισμού 1,250,000 ευρώ δηλώνοντας ότι «καθημερινά βελτιώνουμε τις υποδομές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλάζοντας σελίδα για τον τόπο, και μάλιστα σε περίοδο κρίσης για τη χώρα. Μετά από επίπονες προσπάθειες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Μεγαλόπολης επιτύχαμε την ένταξη ενός πολύ σημαντικού έργου που, αφενός θα προσφέρει υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στον πολίτη, αφετέρου, θα βελτιώσει σημαντικά το επίπεδο δημόσιας υγείας».

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου και ο κ. Μαρίνος Μπερέτσος Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Πάρνωνα, η οποία είχε την ευθύνη των μελετών, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επεσήμανε ότι η συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Δήμο Μεγαλόπολης έχει αποδώσει σημαντικούς καρπούς αυξάνοντας τη δυναμική του Δήμου. «Είναι μεγάλη επιτυχία η ένταξη σε αμιγώς ευρωπαϊκό πρόγραμμα της ολοκλήρωσης της τηλεθέρμανσης του Δήμου και η έλευση του φυσικού αερίου» δήλωσε ο κ. Τατούλης και εξήρε την άμεση κινητοποίηση της Περιφέρειας και του Δήμου στην κατολίσθηση στα Τριπόταμα.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου και δήλωσε ότι ο σχεδιασμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Μεγαλόπολης έχει αποδώσει σημαντικά έργα υποδομής για την περιοχή, «τα οποία αν και δεν φαίνονται είναι έργα ουσίας, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση όπου και τη δημόσια υγεία θα προασπίσουμε και θα εξοικονομήσουμε νερό από τις απώλειες ενός πεπαλαιωμένου δικτύου».

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη