ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών στα πλαίσια του προγράμματος «Κοινωνική Ανταποδοτικότητα», έχει εκπονήσεις δράσεις  για την προαγωγή του αθλητισμού, της υγείας, του πολιτισμού και της παιδείας.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013
: Ημερίδα Αθλητισμού «Όραμα & Επιστήμη στην Ελλάδα του σήμερα» με σημαντικούς ομιλητές από τους χώρους της επιστήμης, του αθλητισμού και από άλλους χώρους της επαγγελματικής και ακαδημαϊκής ζωής. Μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο ακόλουθο link http://sportmeeting251gna.blogspot.gr/ και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε λεπτομέρεια για την κάλυψη του event.
 


·         Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013: Στα πλαίσια της υποστήριξης που δίνουμε στους απεξαρτημένους ανθρώπους για κοινωνική και επαγγελματική επανένταξη, οργανώνουμε ανά τακτά χρονικά διάστηματα, αθλητικές και κοινωνικές δράσεις. Οι προσπάθειές μας λοιπόν για Κοινωνική και Κοινωνική και Επαγγελματική Επανένταξη του παιδιών της Απεξάρτησης βρίσκουν ανταπόκριση, με την θεατρική ομάδα "Πειραματιζόμαστε" να εντάσσει μέλη του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στους κόλπους. ‘Έτσι όλοι μαζί ανεβάζουμε τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, την γνωστή παράσταση “Avanti Popolo”, για την οποία θα θέλαμε να ζητήσουμε να προβάλετε το σύντομο τρέηλερ της παράστασης που ετοιμάσαμε και που θα δείτε στο ακόλουθο link  http://www.youtube.com/watch?v=dvjEOgivksU&feature=c4-overview&list=UUr-cycvle3xMXRxIIR6SCyA (συνημμένα μπορείτε να δείτε και την αφίσα της παράστασης).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη