ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΒΙΚΕ FESTIVAL 2013‏


Αντιπροσωπεία του Δήμου Τρίπολης βρέθηκε το Σάββατο και Κυριακή 21 και 22 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα στο BIKE FESTIVAL 2013.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη γιορτή ποδηλάτου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, όπου εκτός από την συμμετοχή εκθετών ποδηλάτων, συμμετέχουν επίσημοι δημόσιοι φορείς όπως  Δήμοι και  εθελοντικές οργανώσεις.

Με  περίπτερο συμμετείχαν οι Δήμοι Καρδίτσας, Αγκιστρίου, Ρεθύμνου οι εθελοντικές οργανώσεις Οργάνωση Γη, WWF, CFC πόλεις για ποδήλατο και άλλοι. Στο πλαίσιο του BIKE FESTIVAL πραγματοποιήθηκαν πολλές συναντήσεις και συζητήσεις μεταξύ φορέων για την προώθηση της χρήσης των ποδηλάτων στις πόλεις.

Στις συζητήσεις αυτές συμμετείχε και αντιπροσωπεία του Δήμου Τρίπολης. Θέμα συζήτησης ήταν οι πόλεις να μπορέσουν με συντονισμένες ενέργειες και κοινές δράσεις να δημιουργήσουν υποδομές και να προωθήσουν την χρήση του ποδηλάτου για τις καθημερινές μετακινήσεις των πολιτών στο κέντρο των πόλεων.

Ο Δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Καλτεζιώτης είχε εκτεταμένες συζητήσεις με τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνο Παπαλό ώστε οι δύο  πόλεις να συνεργαστούν πάνω σε υποδομές για την χρήση των ποδηλάτων, όπως οι ποδηλατόδρομοι.  Ακόμα στα πλαίσιο του BIKE FESTIVAL ο Δήμος Τρίπολης έκανε επαφές και είχε συζητήσεις ώστε να μπορέσει να εγκατασταθεί στην πόλη μας μια ειδική πίστα για ποδήλατα mbx.   

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη