ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ 2014-2015

Επιμελητήριο Αρκαδίας – Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Συνεργασία για την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας
ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ
Φίλε επαγγελματία,
η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς της για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τα μέλη – επαγγελματίες, εγκαινίασε την χρονιά που πέρασε και συνεχίζει και φέτος ένα νέο σύγχρονο εργαλείο για την ενθάρρυνση των μελών του.
Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προχωρήσαμε στην δημιουργία ενός «Ηλεκτρονικού Φοιτητικού Οδηγού Εκπτώσεων & Προνομίων ΠΑΠΕΛ» ο οποίος απευθύνεται σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΠΑΠΕΛ).
Στόχος του Ηλεκτρονικού Οδηγού Εκπτώσεων είναι να διευκολύνει την καθημερινότητα των φοιτητών του ΠΑΠΕΛ και να αυξήσει τα οφέλη που θα έχουν. Ενημερώνοντας τους φοιτητές για τα καταστήματα και άλλους χώρους που θα τους προσφέρουν εκπτώσεις & προνόμια, θα δοθεί μια πολύ σημαντική δυνατότητα στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται κυρίως στην Αρκαδία, να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους στο δυναμικό κοινό των φοιτητών του ΠΑΠΕΛ, προβάλλοντας παράλληλα τις προσφορές τους προς τους φοιτητές.
Κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε αντικείμενα που σχετίζονται με τις ανάγκες που μπορεί να έχει ένας φοιτητής καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών του, μπορεί να καταχωρηθεί σε μια από τις κατηγορίες του οδηγού, οι οποίες μπορεί να είναι: Καταστήματα & Αγορές, Φαγητό, Διασκέδαση & Ψυχαγωγία, Σινεμά & Θέατρο, Υπηρεσίες, Υγεία & Ομορφιά, Διακοπές, κλπ.
Τα οφέλη που ενδέχεται να προκύψουν για κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση είναι μεταξύ άλλων:
1. Αύξηση του πελατολογίου της ενδιαφερόμενης επιχείρησης μέσα από τη δωρεάν προβολή της σε όλη τη φοιτητική κοινότητα του ΠΑΠΕΛ, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, αυτή τη στιγμή αριθμούν 3.668 Φοιτητές.
2. Αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης παρέχοντας στους φοιτητές έκπτωση ή προνόμια οποιασδήποτε μορφής όπως (ποσοστιαία έκπτωση, ειδικό μενού, διαμόρφωση ειδικών τιμών για συγκεκριμένες ώρες ή μέρες, κλπ)
3. Έγκαιρη ενημέρωση του αγοραστικού κοινού-φοιτητές για νέα προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές, εκπτώσεις, προνόμια που μπορεί να απολαμβάνει 365 μέρες το χρόνο.
Επίσης, κάθε επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα εκτός από τις προνομιακές τιμές του προς τους φοιτητές στον οδηγό, να προβάλει καινούργιες ή ανανεωμένες και επίκαιρες προσφορές προς τους φοιτητές εξασφαλίζοντας έτσι το πρόσθετο όφελος μιας συνεχούς παρουσίας. Προσφορές με υψηλό όφελος προς τους φοιτητές, θα καταχωρούνται στην κατηγορία Προσφορές του οδηγού και επίσης θα αποστέλλονται σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ομάδων φοιτητών για να ενημερώνονται οι φοιτητές μας εγκαίρως για τα προνόμια που τους προσφέρονται.
Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση για καταχώρηση στον «Ηλεκτρονικό Φοιτητικό Οδηγό Εκπτώσεων & Προνομίων ΠΑΠΕΛ» καλείται να συμπληρώσει την «Αίτηση Επιχείρησης για Συμμετοχή στον Ηλεκτρονικό Φοιτητικό Οδηγό Εκπτώσεων και Προνομίων ΠΑΠΕΛ» με ένα από τους ακόλουθους τρόπους :
1.Μεταβείτε στην ιστοσελίδα της online αίτησης και ακολουθήστε τις οδηγίες (ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ)
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ONLINE ΑΙΤΗΣΗ
2. Συμπληρώστε, υπογράψτε και στείλτε ηλεκτρονικά στο e-mail: info@arcadianet ή στο φαξ: 2710233738 την αίτηση.
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ)
Ο οδηγός θα βρίσκεται αναρτημένος στην Ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και μία φορά το μήνα περίπου, θα αποστέλλεται υπενθύμιση σε όλους τους φοιτητές, όπου θα καλούνται να κάνουν χρήση των προνομίων τους. Ο οδηγός θα εμπλουτίζεται όλο το χρόνο δίνοντας μια άμεση ενημέρωση στους φοιτητές. Οι φοιτητές για να επωφεληθούν των εκπτώσεων ή των προσφορών από τις συνεργαζόμενες εταιρείες, θα πρέπει να δείξουν τη φοιτητική τους ταυτότητα, αν τους ζητηθεί.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η Διεύθυνση Σπουδών επιθυμούν να συνεργαστούν με όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις ούτως ώστε οι φοιτητές να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές και ταυτόχρονα οι επιχειρήσεις της περιοχής να μπορούν να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΣΣΕΛΟΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη