41ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής στα Λαγκάδια Γορτυνίας

Ο Δήμος Γορτυνίας θα διοργανώσει κι εφέτος, για 41η χρονιά, τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων, ένα πολιτιστικό γεγονός που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός και αποτελεί μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά για τον τόπο μας.
Αυτήν την πολιτιστική κληρονομιά την οφείλουμε στον εμπνευστή και ιδρυτή του διαγωνισμού, τον λογοτέχνη Χρήστο Νικήτα Στρατολάτη από τα Λαγκάδια, καθώς και σ’ όλους τους φορείς που υπήρξαν συνεχιστές της διοργάνωσης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014, ώρα 8:00 μ.μ. στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων.
Με μεγάλο σεβασμό προς την λαϊκή μουσική μας παράδοση, που αποτελεί βασικό στοιχείο του πολιτισμού μας, προσκαλούμε τους ερασιτέχνες τραγουδιστές και μουσικούς, και ιδιαίτερα τους νέους, να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό με όσο το δυνατόν αυθεντικότερα τραγούδια και μουσικές απ’ όλη την Ελλάδα. Να διακριθούν για το ταλέντο τους αλλά και να αναδειχτεί η ελληνική μουσική παράδοση.
Για περισσότερες πληροφορίες, για την προκήρυξη και την αίτηση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στον Δήμο Γορτυνίας τηλ. 2795360330, 2795360313, ή να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του Δήμου, στην διεύθυνση www.gortynia.gov.gr.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη