Η μπόχα από τα βοθρολύματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου κατέκλυσε τα πάντα!!!

Αλήθεια διάβασε η άκουσε κανείς, το τί συμβαίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα στην κορυφαία κατηγορία τη γνωστή σε όλους μας ως «Σούπερ Λίγκα»;;;;
          Να σας πω εγώ τι έγινε!
          Άνοιξε αυτές τις μέρες ο εισαγγελέας το καπάκι του βόθρου του Ελληνικού ποδοσφαίρου και η βρώμα του, έπιασε από απλούς ποδοσφαιριστές μέχρι δικηγόρους, προέδρους ΠΑΕ, παράγοντες της ΕΠΟ, αθλητικούς δικαστές, ακόμη έως και διαιτητές, λάϊσμαν και προπονητές ομάδων!
          Πρωτοπαλίκαρο αυτής της σαπίλας που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ που μονοπωλεί την κατάκτηση πρωταθλημάτων και  κυπέλων!
          Τελευταία ο κος αυτός, που στέλνεται στολισμένος κατάλληλα από την εισαγγελία στον ανακριτή, φιλοδοξεί να βάλει την σφραγίδα του και να πατήσει το πόδι του και στον πολιτικό στίβο της χώρας μας, ξεκινώντας από την Αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, όπου με τη βοήθεια και άλλων συνεργατών του, σε άλλους δήμους της χώρας μας, έβαλε στόχο και τα κατάφερε να κερδίσει, στοχεύοντας στη συνέχεια να κατακτήσει και τον έλεγχο της κεντρικής πολιτικής σκηνής του τόπου μας!
         Ο ιθύνον νους αυτής της τακτικής, ως συνηθίζεται από την πρακτική του φασισμού, ίδρυσε και εγκληματική συμμορία, ώστε με ανατινάξεις καταστημάτων, γραφείων, αυτοκινήτων και σπιτιών, να κατορθώσει να επιβάλει την δική του "Τάξη πραγμάτων" στη χώρα μας, χρησιμοποιώντας ως όχημα το ποδόσφαιρο!
          Όπως ειπώθηκε από παράγοντα του ποδοσφαίρου, που στέκονταν αντίθετος στις φασιστικές και εγκληματικές πρακτικές του αρχηγού της συμμορίας, οι άνθρωποι αυτοί ήταν διατεθειμένοι, εκτός από το ξύλο και τα κατάγματα ποδιών και χεριών, που ήταν η πρακτική της προειδοποίησης, ήταν διαπαιδαγωγημένοι να φτάσουν μέχρι και τη δολοφονία ανθρώπων, που αντιστέκονταν βέβαια και δεν υπέκυπταν στις ορέξεις και στους επικίνδυνους στόχους του αρχηγού!
          Η βρωμιά και η σαπίλα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και η κυριαρχία φασιστοειδών στοιχείων σε εξέχουσες θέσεις, έχει αρχίσει από παλιά, αλλά υπό το καθεστώς του φόβου κανείς δεν αντιδρούσε!
          Ακόμη και αυτή, η  πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου, όλων των κυβερνήσεων που έχουν περάσει, ποιούσε την νήσσα, παρ’ όλο που ακουγόντουσαν κατά καιρούς, διάφορα σχόλια και κριτικές για τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου, όπως: στημένοι αγώνες, μιλημένοι διαιτητές, η γνωστή σε όλους μας παράγκα δηλαδή!
          Όμως σε κάθε τέτοια βρώμικη, ύπουλη και επικίνδυνη για τη δημοκρατία μας υπόθεση, έρχεται η ώρα που ένας εισαγγελέας, ανακριτής η δικαστής στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και χωρίς να υπολογίζει εκβιασμούς και τρομοκράτηση, πιάνει και βάζει το μαχαίρι στο κόκαλο!
          Βγάζει στη δημοσιότητα τα όσα αισχρά και επικίνδυνα γίνονται και συμβαίνουν σε όλο το μήκος και πλάτος του ποδοσφαίρου μας! Όπως ακριβώς έγινε και στη προκειμένη περίπτωση!
          Ας θυμηθούμε την υπόθεση Γρηγόρη Λαμπράκη, τη δράση του παρακράτους στη Βόρεια Ελλάδα τότε και το ρόλο ενός άσημου μέχρι τότε ανακριτή, που στάθηκε στο ύψος του και ξεσκέπασε τα πάντα!
          Το περίεργο όμως είναι που τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Λαού, κανάλια και εφημερίδες, κανένα δεν έκανε την παραμικρή αναφορά  στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας!  
          Μόνο ο ΣΚΑΪ του κου Αλαφούζου, που τυγχάνει να είναι και πρόεδρος μιας άλλης μεγάλης ΠΑΕ της χώρας μας και έχει τραβήξει τα πάνδεινα από τη συμμορία που λυμαίνεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος έχει δηλώσει, έχει ένα λόγο να τα βγάλει όλα στη φόρα, όπως και έγινε!
          Ακόμη και η κατά τα άλλα λαλίστατη κυβερνητική εκπρόσωπος δεν είπε κάτι, έστω και μια κουβέντα μόνο, καταπίνοντας στην κυριολεξία τη γλώσσα της!
          Τι να πουν όμως στη προκειμένη περίπτωση, όταν πρόκειται για έναν οικονομικό γίγαντα, ο οποίος όπως αναφέρει ο εισαγγελέας με το χρήμα του έβαζε τους πάντες στην υπηρεσία του! Και με την επιρροή του στο φίλαθλο κοινό δίνει ψήφους στα κόμματα της αρεσκείας του;;;;
          Γι αυτό άλλωστε και στις πρόσφατες Αυτοδιοικητικές εκλογές, πολλοί κυβερνητικοί παράγοντες βοήθησαν με κάθε τρόπο και μέσον, θεμιτό και αθέμιτο, να πάρει η καμόρα του ποδοσφαίρου, δύο από τους πιο σημαντικούς Δήμους της χώρας μας!
          Μετά από αυτά και από τα όσα θα έρθουν στη δημοσιότητα στη συνέχεια από τα δικαστικά ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ας αναλογιστούν οι συμπαθέστατοι κατά τα’ άλλα ποδοσφαιρομανείς μεν, αλλά αδιάφοροι των πολιτικών εξελίξεων στο τόπο μας  ψηφοφόροι, ότι δεν πρέπει τόσο εύκολα να παρασύρονται και να ψηφίζουν πρόσωπα, τα οποία τη νύκτα ενεργούν και σχεδιάζουν σε βάρος των συμφερόντων μας!
 
Τρίπολη 11-7-2014                                 Τάσος  Παπαζαχαρίας
                                                          www.tasospapazax.blogspot.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη