Νέος Δήμαρχος Τρίπολης Δημ. Παυλής: Είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ένσταση

"Αυτοανακηρύχθηκαν ως η νεα δημοτική αρχή.

Περίσσιο θράσος του να ξαναγίνουν εκλογές.

Ακυρώνει εκλογικούς αντιπροσώπους του;

Να βρει τρόπο να πληρωσει εργολάβους μεχρι 30 Αυγούστου"


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθές ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, με αφορμή την ένσταση που εκδικάζεται στις 28 Ιουλίου έναντι όλων των παρατάξεων από τον νυν Δήμαρχο Γιάννη Σμυρνιώτη.

Η ένσταση υπενθυμίζουμε ότι αναφέρεται σε επανάληψη δημοτικών εκλογών , ακύρωση ψηφοδελτίων παράταξης του Δ. Παυλή και ανακήρυξη "Νέας Τρίπολης" σε νεα δημοτική αρχή.

Απαντήσεις σε όλα αυτά που ακούγονται έδωσε ο νέος Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής αναφερόμενος σε αυτοανακήρυξη της χαμένης στις δημοτικές εκλογές "Νέα Τρίπολη" σε νέα αρχή η οποία συνεχίζει το καταστροφικό έργο.

"Περίσσιο θράσος είναι να ξαναζητά να γίνουν εκλογές και σίγουρα αν γίνουν δεν θα είναι μέσα η δικιά του παράταξη. Νομίζει με πολιτικές παρεμβάσεις ότι θα αλλάξει το αποτέλεσμα. Ωστόσο είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ένσταση."

Ο νεοεκλεγής Δήμαρχος τόνισε ιδιαίτερα ότι οι εργολάβοι θα πρέπει να βρούν τρόπο να εξοφληθούν μέχρι 30 Αυγούστου από τον νυν Δήμαρχο.

Επίσης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του στην μη παραχώρηση γραφείου στο Δημαρχείο προς ενημέρωσή του και ότι στο Δημαρχείο δεν υπάρχουν υπάλληλοι αλλά λείπουν όλοι από τα γραφεία τους.

Τέλος ανέφερε ότι ο Γιάννης Σμυρνιώτης ακυρώνει με αυτή την ένσταση τους δικούς του εκλογικούς αντιπροσώπους και ότι η βούληση της ένστασης είναι δικιά του και της παρέας του.

"Ποντάρει κάπου αλλού αλλά η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της"

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη