Ίδρυση φιλοζωικού συλλόγου στην Τρίπολη για οριστική λύση στο θέμα των αδέσποτων

Στην Τρίπολη ο Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Σπάρτης Γιώργος Τσακρακλίδης για να βοηθήσει στην συγκρότηση του Συλλόγου
Προσπάθεια να συσταθεί Φιλοζωικός Σύλλογος στην Τρίπολη έχει ξεκινήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Αρκαδική Πρωτεύουσα. Άλλλωστε το θέμα με αδέσποτα αποτελεί ένα από τα σοβαρά ζητήματα, που δεν έχουν βρει οριστική λύση, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται και τα ζώα αλλά και να δημιουργείται μία άσχημη εικόνα για την πόλη. Την Τετάρτη 2 Ιουλίου, αργά το απόγευμα, σε μαγαζί της πόλης, έγινε μία συνάντηση ατόμων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον υπό ίδρυση σύλλογο.

 Σκοπός της συνάντησης ήταν να κατατεθούν και υποψηφιότητες, ώστε να γίνουν εκλογές και να προκύψει το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα αναλάβει και την επικοινωνία με τη δημοτική αρχή.
Στην Τρίπολη για να δώσει τα "φώτα του" και να μιλήσει για τη δική του εμπειρία από τη Σπάρτη, βρέθηκε ο Πρόεδρος του εκεί φιλοζωικού συλλόγου Γιώργος Τσακρακλίδης, ο οποίος μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης για το πρόβλημα με τα αδέσποτα και σημείωσε ότι στόχος τους είναι να δοθεί οριστική λύση με τη δημιουργία καταφυγίου.
Όποιος θέλει να συμμετάσχει στο σύλλογο ή να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί, τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: κ. Γιώργος Τσακρακλίδης 2731021202, κ. Ειρήνη 2710232518, κ. Έφη 6993230858 και κ. Αγγελική 6973924687.
Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του κ. Τσακρακλίδη:

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη