Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κονωνικού Οδοντιατρείου στην Τρίπολη

Εγκαινιάσθηκε το νέο κοινωνικό οδοντιατρείο στην Τρίπολη.

Θα εξυπηρετήσει μόνο ανασφάλιστους συμπολίτες.



Άλλη μια κοινωνική δομή του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιείται σήμερα. Το κοινωνικό οδοντιατρείο για τους ανασφάλιστους είναι πια γεγονός.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κοινωνικού οδοντιατρείου στην Τρίπολη (έναντι του Κοινωνικού Παντοπωλείου).
Ό εξοπλισμός ήταν μια προσφορά του συμπολίτη Θ. Σπυρόπουλου και η γυναίκα του φανερά συγκινημένη δέχτηκε την αναμνηστική πλακέτα από τον Δήμαρχο Γ. Σμυρνιώτη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο νυν Δήμαρχος Γ. Σμυρνιώτης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δ. Παυλής αλλά και μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Ο νυν Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι μακάρι τα επόμενα χρόνια οι πολίτες να μην έχουν ανάγκη τις κοινωνικές δομές και να καλυτερέψουν τα πράγματα καθώς ευχαρίστησε την κυρία Σπυροπούλου γιατί χωρίς τον εξοπλισμό του συζύγου της δεν θα γινόταν αυτή η νέα κοινωνική δομή.

Ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου εξήγησε τι υπηρεσίες θα εξυπηρετηθούν από το κοινωνικό οδοντιατρείο. "Η κρίση δημιούργησε την ανάγκη αυτή για τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να απευθύνονται στους ιδιώτες συναδέλφους"

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Σπυρόπουλο και είπε ότι από Σεπτέμβρη οι κοινωνικές δομές του Δήμου θα γίνουν πραγματικά ισχυρές. "Ελπίζω από Σεπτέμβρη αυτή η δομή να λειτουργήσει πραγματικά".










 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη