Τα δίνουν Όλα για Όλα προκειμένου να περάσει στην κοινωνία η πώληση της «Μικρής ΔΕΗ»!

-   Τον Μπάμπη τον Παπαδημητρίου, «το βαρύ χαρτί» του ΣΚΑΪ  ! Τον ξέρετε;;;;;
-   Το «Δέκα το καλό» της «καθοδηγούμενης» και της «κατά παραγγελία» δημοσιογραφίας του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου της χώρας μας! Τον γνωρίζετε;;;;
-   Αυτό το «Μεγάλο ταλέντο»!
-   Αυτόν τον «γητευτή» της κοινωνίας μας!
-   Αυτόν  τον «Παντογνώστη» της ενημέρωσης!


-   Αυτόν τον «υπέρ πάντων» δημοσιογράφο, αφού ο Άρης Πορτοσάλτης ακολουθεί πίσω του πολύ μακράν και όπως λένε οι πληροφορίες μου, ακόμη και ο Θεός τον ρωτάει πριν κάνει οτιδήποτε σε τούτο τον πλανήτη! Τον έχετε ακούσει ποτέ να μιλάει στο κανάλι του;;;;
-   Αυτόν λοιπόν τον άνθρωπο, έφτασε στο σημείο το αντικοινωνικό. το βρώμικο και το σιχαμερό κύκλωμα των καναλιών, να τον βγάλει στο πρωϊνάδικο του ΣΚΑΙ σήμερα, για να ρίξει τους κεραυνούς του, ως ένας σύγχρονος ΔΙΑΣ, ενάντια στη ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ, ενάντια στους εργαζόμενους της ΔΕΗ και ενάντια στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα!
-   Μειώθηκε λίγο ο κος Μπάμπης, αφού το πεδίο της δράσης του, είναι μόνο το κεντρικό δελτίο των 21.00 (Ώρα εννέα κάθε βράδυ), μαζί με την «δεντρογαλιά» της ενημέρωσης τη κα Κοσιώνη, αλλά ας πάει και το παλιάμπελο, για χάρη των συμφερόντων των αφεντικών του!
-   Τα δώσε όλα για όλα ο κος Μπάμπης, υπερασπιζόμενος την συγκυβέρνηση και τους ιδιώτες επενδυτές (Διάβασε τ’ αφεντικά), για να πείσει τους τηλεθεατές, ότι το ξεπούλημα της «Μικρής ΔΕΗ» είναι προς το συμφέρον τους!
-   «Εχθρούς της κοινωνίας» ανέβαζε τους εργαζόμενους της ΔΕΗ !
-   «Περιφερόμενο πολιτικό θίασο» κατέβαζε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή θα πήγαινε σήμερα στο Αμύνταιο να στηρίξει τον αγώνα των εργαζομένων εκεί!
-   Είναι φυσιολογικό! Είναι αναμενόμενο!
-   Ένας τέτοιου μεγέθους τηλεοπτικός αναλυτής με τέτοιο ρόλο, πώς να αποκαλέσει άλλωστε τους εργαζόμενους;;;
-   Πώς να αποκαλέσει τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης του κοινοβουλίου μας;;;
-   Κάθε αντίθετος χαρακτηρισμός, από τον χοντρόπετσο και τον αναίσθητο, για τα μαρτύρια που τραβάει ο λαός μας δημοσιογράφο, θα ήταν ανησυχητικό για όλους μας, αφού ο κος Μπάμπης με τον λόγο του, δίνει το  στίγμα του κάθε αγώνα!
-   Με τα λεγόμενά του δείχνει, ποιον συμφέρει και ποιον δεν συμφέρει η κάθε απόφαση της συγκυβέρνησης!
-   Μ’ αυτή την έννοια κε Μπάμπη, σε ευχαριστούμε, γιατί κάθε φορά όταν βγαίνεις στα κανάλια, μας διευκολύνεις να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται!
-   Μπορεί για την άρχουσα τάξη και το κατεστημένο της χώρας μας, να είσαι το «Βαρύ πυροβολικό» τους, όμως για το λαό και τη κοινωνία μας, είσαι ένα τίποτα! Είσαι ένα ακόμη «Παπαγαλάκι»! Είσαι ένας σκουριασμένος «γκράς»! Είσαι μία ακόμη «Μισοστημένη λεμονόκουπα»
 
Τρίπολη 2-7-2014                         Τάσος  Παπαζαχαρίας
                                               www.tasospapazax.blogspot.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη