Οικογενειακά επιδόματα ΟΑΕΔ: Οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων

* Από την Δευτέρα 14 Ιουλίου, οι δικαιούχοι με τρία παιδιά και άνω.
* Από την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, οι δικαιούχοι με δύο παιδιά και
* από την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου, οι δικαιούχοι με ένα παιδί.
Τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών, ορίζεται η 31η Ιανουαρίου 2015.
Υπενθυμίζεται ότι τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΑΕΔ θα καταβληθούν φέτος μειωμένα κατά 50%, λόγω της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών κατά 3,9 ποσοστιαίες μονάδες που τέθηκε σε ισχύ από την 1η Ιουλίου και μετά. Από την 1.1.2015 και μετά τα οικογενειακά επιδόματα που χορηγεί ο ΟΑΕΔ, αναμένεται να καταργηθούν.
Σε ό,τι αφορά την υποβολή αιτήσεων, αυτές μπορούν να γίνουν μέσω του εργοδότη, των ΚΕΠ, ή του ταχυδρομείου και να παραλαμβάνονται από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως του αριθμού των τέκνων, δηλαδή χωρίς να συντρέχουν οι ημερομηνίες που προαναφέρθηκαν.
Η καταβολή του οικογενειακού επιδόματος, θα γίνει με πίστωση του λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας του δικαιούχου, υπό την προϋπόθεση ότι εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος στο βιβλιάριο της ΕΤΕ.
Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις προϋποθέσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά γύρω από το οικογενειακό επίδομα, στην διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού (στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr).

dikaiologitika.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη