Ψήφισμα για το θάνατο του πρώην Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Μεγαλόπολης Θεόδωρου Λέφα του Ιωάννη

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μεγαλόπολης με την αγγελία του αδόκητου θανάτου του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Μεγαλόπολης, Θεόδωρου Λέφα του Ιωάννη, συνήλθε εκτάκτως σήμερα, την 3η Αυγούστου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ., για να αποτίσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα, λαμβάνοντας υπόψη την εκτίμηση, το σεβασμό, την αποδοχή και την αγάπη, με την οποία τον αντιμετώπιζαν οι δημότες, και όλοι όσοι τον γνώριζαν, και εκτιμώντας τη μεγάλη και πολύχρονη προσφορά του στην τοπική κοινωνία.

Να αποδώσουν την πρέπουσα και επιβαλλόμενη τιμή στον άνθρωπο, που υπηρέτησε το Θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επί 24 συνεχή έτη, από το 1982 έως το 2006, ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ισώματος Καρυών επί δέκα έξι (16) έτη και ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στο Δήμο Μεγαλόπολης, για οκτώ (8) έτη, και διακρίθηκε για την εργατικότητα, την ευσυνειδησία, την εντιμότητα, το ήθος και την ηπιότητα του χαρακτήρα του, αλλά και το πάθος του για την πρόοδο και την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας.
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος, σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, για το θάνατο του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Μεγαλόπολης, Θεόδωρου Λέφα του Ιωάννη, με την αριθμ. 286/2014 απόφασή του, ως ακολούθως:

  1. Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του εκλιπόντος.

  1. Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του.

  1. Να κατατεθεί εκ μέρους του Δήμου, αντί στεφάνου, το ποσό των 500,00 € στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, για την ενίσχυση των αδυνάτων και τη σίτιση των απόρων της περιοχής.

  1. Να αναγνωστεί το παρόν ΨΗΦΙΣΜΑ κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας του και να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.

  1. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Παναγιώτης Γ. Μπούρας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Βασίλειος Κανέλλος

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη