Πρόταση λόγω πένθους να μη γίνει πανηγύρι στου Θάνα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Τ.Δ ΘΑΝΑ

Αγαπητοί πατριώτες, σε λίγες μέρες όλοι οι έλληνες θα γιορτάσουμε τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, τη χάρη της Παναγίας μας.Διαχρονικά και παραδοσιακά και εμεις στο χωριό μας, στο Τ.Δ Θάνα γιορτάζουμε την Παναγιά μας και την παραμονή στις 14 Αυγούστου γίνεται ξεχωριστό πα...νηγύρι στην Πλατεία.
Φέτος όμως , όπως είναι γνωστό σε όλους μας η κακή μοίρα χτύπησε το χωριό μας πολύ σκληρά. Χάθηκαν τρεις νέοι άνθρωποι: ο Τάσος και ο Τάκης Δάλμαρης καθώς και η Ελένη Λυμπεροπούλου η κόρη του Παπα-Δημήτρη. Όλοι τους είχαν προσφέρει παρα πολλά στο χωριό μας και ιδιαίτερα ο πατερ. Δημήτριος που εκτός του θρησκευτικού του λειτουργήματος διετέλεσε για κάποια χρόνια πρόεδρος του Πολιτιστικού μας Συλλόγου.
Αγαπητοί πατριώτες, ύστερα απο πολύ σκέψη καταθέτω προς όλους εσάς τους χωριανούς μου και κυρίως τους διοικούντες του Πολιτιστικού Συλλόγου την παρακάτω πρόταση: φέτος για λόγω πένθους ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣστην Πλατεία του χωριού (κάτι που έχει συμβεί άλλωστε και σε άλλα χωριά για τους ίδιους λόγους).
Αφού λοιπόν όλοι αξιολογήσουμε την παραπάνω θέση μου ας πράξουμε τα δέοντα

με τιμή
Ο Πρόεδρος του Τ.Δ Θάνα
Τυροβολάς Δημήτριος

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη