Παναρκαδικός: Πρέπει να βοηθήσουν όλοι για να κρατηθεί ζωντανή η ομάδα

Με πολύ λίγο κόσμο έγινε η συγκέντρωση του Παναρκαδικού χθές  στο Πνευματικό για να συζητηθούν λύσεις για να κρατηθεί η ομάδα και να μην καταρρεύσει.

Αρκετοί παράγοντες βρέθηκαν εκεί παλαίμαχοι, φίλοι, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου , ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου. Παραδόξως ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης δεν εμφανίστηκε ενώ παρευρέθηκε παρόλα όσα έχουν ακουστεί ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής.

Η σκληρή πραγματικότητα θέλει μια ομάδα η οποία πάλεψε για να βρεθεί στην Γ Εθνική δεν έχει οικονομικούς πόρους για να συνεχίσει την νέα σεζόν.

Είναι σαν να ξεκινάνε όλα από την αρχή και οι ποδοσφαιριστές να δηλώνουν ότι θα παλέψουν για αποφυγή διάλυσης.

Ο Αρχηγός της ομάδας  είπε ότι φτάσαμε στην λύση της ανοιχτής συγκέντρωσης και είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.
Πρότεινε ταμπέλες διαφήμισης, χορηγούς στις φανέλες και εισιτήρια διαρκείας.

Ο Πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου κ. Κωστόγιαννης πρότεινε να βοηθήσει στις δικαστικές διαδικασίες .

Ο πρωην Πρόεδρος της ομάδας Κώστας Ταλούμης είπε ο Παναρκαδικός πάντα ήταν σε δύσκολη θέση. Παλεύαμε από αγάπη για τον Παναρκαδικό.

Τέλος μίλησε ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής και είπε ότι ο νέος Δήμος Τρίπολης θα είναι δίπλα τους , θα κάνει τα αυτονόητα την συντήρηση του γηπέδου αλλά και στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο θα προτείνει την οικονομική ενίσχυση.

Αποφασίστηκε ανοιχτή Γενική συνέλευση για να προκύψει η νέα Διοίκηση την Τετάρτη στις 8μμ στο Πνευματικό. Θα γίνουν και εγγραφές μελών.

΄Καλό θα ήταν να σταθούν πολίτες και επιχειρηματίες στα πλευρό της ομάδας.





 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη