Family Voices μια μουσική οικογενειακή υπόθεση καθήλωσε το κοινό απόψε στην Τεγέα

Με αφορμή την 44η Έκθεση Τεγέας , στο χώρο της έκθεση απόψε το βράδυ οι Family Voices καθήλωσαν πραγματικά το κοινό!!
Τρεις οικογένειες καλλιτεχνών ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία συναυλία, περνώντας την μουσική ερμηνεία και το ταλέντο από γενιά σε γενιά: ένας μοναδικός συνδυασμός από ζευγάρια, αδέλφια και παιδιά, ο οποίος αποτελεί το ομορφότερο παράδειγμα καλλιτεχνικής συνύπαρξης και έμπνευσης μέσα από την οικογενειακή σύμπνοια και το αστείρευτο ταλέντο.


Το σύνολο Family Voices είναι ένα καλλιτεχνικό σχήμα μοναδικό στο είδος του καθώς απαρτίζεται από διαπρεπείς καλλιτέχνες τους οποίους ενώνουν στενοί συγγενικοί δεσμοί, και τα οκτώ παιδία τους ηλικίας τεσσάρων έως δεκαέξι ετών μεγαλωμένα μέσα στη μουσική.
Τους καλλιτέχνες του συνόλου εκτός από την κλασσική τους παιδεία που συνοδεύτηκε για όλους από υποτροφίες και βραβεία, ενώνει η απέραντη αγάπη για την μουσική και το κέφι για κάτι νέο και πρωτοποριακό. Η μουσική σύμπραξη αποτελεί τρόπο ζωής και η μουσική αρτιότητα αλλά και οι ανατρεπτικές και αναπάντεχες μουσικές επιλογές είναι ο βασικός στόχος του συγκεκριμένου καλλιτεχνικού σχήματος. Στις πολυάριθμες εμφανίσεις του το σύνολο Family Voices έχει αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια. Το ρεπερτόριο του περιλαμβάνει, άριες, duetti και ensembles από γνωστές όπερες, τραγούδια από musicals, spirituals, και φολκλορικά τραγούδια διαφόρων χωρών, αλλά και αγαπημένα τραγούδια διαφόρων εποχών.
Το σύνολο απαρτίζεται από τους καλλιτέχνες
Νατάσσα Αγγελοπούλου : σοπράνο, απόφοιτος της Τμήματος Μουσικολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου διπλωματούχος κλασσικού τραγουδιού, πιάνου και βιολοντσέλου, μέλος της χορωδίας της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, με πολλές σολιστικές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα).
Λυδία Αγγελοπούλου : μέτζο σοπράνο, απόφοιτος της Μουσικής Ακαδημίας της Βιέννης, πρωταγωνίστρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με ρόλους όπως Κάρμεν, Καβαλλερία Ρουστικάνα, Τροβατόρε κ. α. στο ενεργητικό της, έχει συνεργαστεί με όλες τις Ελληνικές Ορχήστρες και έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Εφη Μηνακούλη: μέτζο σοπράνο απόφοιτος του Guildhall School of Music and Drama, υπότροφος του Βρετανικού Συμβουλίου, έχει συνεργαστεί σαν λαουτίστα με τις πιο σημαντικές ορχήστρας της Ελλάδας και έχει εμφανιστεί σαν σολίστ σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάσκει στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος.
Σταμάτης Μπερής : τενόρος, απόφοιτος της Μουσικής Ακαδημίας της Βιέννης, υπότροφος του Ιδρύματος Ωνάση, σολίστ της Ε.Λ.Σ. της οποίας διετέλεσε και αναπληρωτής Διευθυντής, με σαράντα πρωταγωνιστικούς ρόλους και πλούσια δισκογραφία, έχει συνεργαστεί με όλες τις σημαντικές ορχήστρες της Ελλάδας και έχει εμφανιστεί σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του Εξωτερικού.
Ιωσήφ Κετεντζιάν : βαρύτονος, απόφοιτος της Τμήματος Μουσικολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, διπλωματούχος κλασσικού τραγουδιού, μέλος της χορωδίας της ΕΡΤ με πολλές σολιστικές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

και … τα παιδιά
Δανάη Μπερή, Έλλη Κετετζιάν, Σοφία Κετετζιάν, Νεφέλη Μπερή,
Φίλιππος Κετετζιάν, Αχιλλέας Μπερής, Μυρτώ Μπερή, Ανέστης Κετετζιάν



















 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη