Πετάχτηκαν μπουκάλια και σηκώθηκαν γκλίτσες στη συνάντηση για τα σκουπίδια στον Άγ. Βασίλειο!

Πετάχτηκαν μπουκάλια και σηκώθηκαν γκλίτσες στη συνάντηση για τα σκουπίδια στον Άγ. Βασίλειο! (vid, ph)

Μας φτάνει η Βολιμή δε θέλουμε και σκουπίδια είπαν οι κάτοικοι διαμαρτυρόμενοι για τη μεταφόρτωση των απορριμμάτων στον Άγιο Κωνσταντίνο
Μόνο ξύλο δεν έπεσε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου για τα σκουπίδια της Τρίπολης. Στη συνάντηση ήταν παρόντες κάτοικοι από τα χωριά Άγιος Βασίλειος, Πέλαγος και Άγιος Κωνσταντίνος και συμμετείχε ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο αντιδήμαρχος Ηλίας Τότσης, ο πρόεδρος του ΔΣ Τάσος Κακλαμάνος, ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ Κώστας Ταλούμης και άλλοι εκπρόσωποι παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, του Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς και κομμάτων.

Η ένταση προκλήθηκε όταν ο πρόεδρος του Πελάγους Μουλόπουλος Γιώργος μετά την εισήγηση του δημάρχου είπε να πάρουν το λόγο οι εκπρόσωποι των παρατάξεων. Αυτό εξόργισε τον κ. Βασίλη Ασβό, παλιό πρόεδρο του Αγίου Βασιλείου, που αντέδρασε έντονα και πέταξε στον πρόεδρο ένα μπουκάλι νερό και σήκωσε και την γκλίτσα. Χάρη στους ψυχραιμότερους δεν επεκτάθηκε η ένταση αν και ο κ. Ασβός σε υψηλό τόνο κάλεσε το δήμαρχο να μην πάει τα σκουπίδια στην περιοχή τους, γιατί αρκετά έχουν ταλαιπωρηθεί με τη Βολιμή. Μάλιστα κάποια στιγμή τον ρώτησε γιατί δεν τα πάει στον Άγιο Κωνσταντίνο. 
Οι κάτοικοι θεωρούν ότι η περιοχή είναι πολύ υποβαθμισμένη και δεν θέλουν τα σκουπίδια εκεί, θεωρώντας ότι η λύση θα είναι μόνιμη κάτι βέβαια που το ξεκαθάρισε ο κ. Παυλής, ότι δηλαδή στο στεγασμένο χώρο θα γίνεται μόνο μεταφόρτωση και αυτό θα είναι για λίγους μήνες μέχρι να αδειοδοτηθεί δημόσιος χώρος (έχουν δύο χώρους υπόψη και τους έχουν προτείνει) αφού στις προθέσεις της δημοτικής αρχής είναι να κάνουν μόνοι τους τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Δείτε στο βίντεο τις στιγμές έντασης με το πέταγμα του μπουκαλιού και το σήκωμα της γκλίτσας. Σε επόμενη ανάρτηση θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε τι ειπώθηκε από το δήμαρχο και από τους κατοίκους αλλά και από τον κ. Ταλούμη που ζήτησε να συνεχιστεί η λειτουργία του χώρου της Αγίας Τριάδας.
Ε.Τ.

http://www.drt915.gr/index.php/arcadia/item/10016-petaxtikan-boukalia-kai-sikothikan-glitses-sti-synantisi-gia-ta-skoupidia-ston-ag-vasileio-vid-ph#.VBCKz2dBywE.facebook

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη