Δήμαρχος Τρίπολης: Με ασφαλιστική δικλείδα η μεταφόρτωση των σκουπιδιών στου Τζίβα

Αποφασίστηκε η μεταφόρτωση σκουπιδιών σε δημοτικό οικόπεδο περιοχή Τζίβα

|Κληρονομήσαμε το πρόβλημα.|

Σε 48 ξεκινάει το μάζεμα σκουπιδιών

|Ο πρώην Δήμαρχος ξεσηκώνει κατοίκους χωριών|


Συνέντευξη τύπου για το μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή της Τρίπολης , τα σκουπίδια, παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής στα τοπικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος είπε ότι κληρονομήσαμε το πρόβλημα από την προηγούμενη αρχή που παρανομούσε. Αναφέρθηκε στις συναντήσεις με τις άλλες παρατάξεις και την πρόταση του τέως Δημάρχου Γ Σμυρνιώτη ως να συνεχίσει η μεταφόρτωση στην Αγ. Τριάδα. Όσον αφορά τον ξεσηκωμό τον κατοίκων στις προτεινόμενες περιοχές είπε ότι για αυτό ευθύνεται ο πρώην Δήμαρχος που τους ξεσηκώνει με τηλέφωνα .

"Δεν κάνουμε καμία παράνομη διαχείριση και επιζητούμε χώρο για μεταφόρτωση"

Αποφάσισε ο Δήμαρχος  Παυλής να γίνεται η μεταφόρτωση στα όρια του Τζίβα στην θέση "Τουρκοδένδρι". Εκεί όπως είπε είναι δημοτικός χώρος 8,5 στρεμμάτων, μακριά από κατοίκους και δεν επιβαρύνεται η τσέπη των δημοτών. Επίσης έδειξε και φωτογραφίες που ήδη τον έχουν κάνει μερικοί σκουπιδότοπο.

Τόνισε ότι μπαίνουν ασφαλιστικές δικλείδες με επιτήρηση της μεταφόρτωσης από Υγειονομικό, Αστυνομία και τους Τοπικούς Προέδρους Θάνα και Τζίβα!!

Ο Δήμαρχος διαβεβαιώνει του πολίτες ότι θα γίνεται ΜΟΝΟ η μεταφόρτωση  και είπε : "Δεν θα μένει στον χώρο ούτε ένα σκουπίδι κάτω!!!". Εκτιμά ότι σε 24΄- 48 ώρες θα ξεκινήσει το μάζεμα τον σκουπιδιών.

Για τους κατοίκους είπε: "Πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν νόμοι και τηρούνται! Δε μπορούν να με βάλουν σε κρίση ότι θα κάνω τα ίδια με τους άλλους. Εκβιασμοί δεν περνάνε και πάνω από όλα η Υγεία των πολιτών!!"

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη