ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ‏


Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλοδένδρων Ζευγολατιού, διοργανώνει τη Γιορτή Κρασιού, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014, το βράδυ, στην Τ.Κ. Ζευγολατιού στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Η εκδήλωση έχει στόχο την προβολή και ανάδειξη της τοπικής παράδοσης της περιοχής και ιδιαίτερα την προβολή και ανάδειξη της τοπικής ποικιλίας κρασιού μοσχοφίλερο, που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες και πιο γνωστές ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα.

Συμμετέχει η ορχήστρα του Νίκου Φιλιππίδη – κλαρίνο. Στο τραγούδι η Θεοδοσία Στίγκα και ο Θεόφιλος.
Η πρόεδρος και το Δ. Σ του συλλόγου , σας προσκαλεί το Σάββατο 06 Σεπτεμβρίου 2014 , στον προαύλιο χώρο του σχολείου του χωριού μας στην καθιερωμένη ετήσια "εορτή κρασιού 2014" .Στη φετινή εορτή θα μας βοηθήσει στο γλέντι η Θ. Στίγκα , ο Θεόφιλος , και στο κλαρίνο ο Ν. Φιλλιπίδης . Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων τους φίλους που θα παρευρεθούν , καθώς και τους οινοποιούς της περιοχής για την ευγενική προσφορά των κρασιών τους , χωρίς την προσφορά τους η πραγματοποίηση της γιορτής θα ήταν αρκετά δύσκολη . Σε περίπτωση αναβολής λόγω καιρικών συνθηκών , η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου , στον ίδιο χώρο .

 

 

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη