Ένα νέο και ασφαλές γεφύρι παραδόθηκε προς χρήση στο δρόμο προς το Ζευγολατιό

Η παραλαβή του έργου κατασκευής ενός νέου και κυρίως ασφαλούς γεφυριού στο δρόμο προς το Ζευγολατιό έγινε σήμερα, Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, από τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα. Το έργο περιλάμβανε την κατασκευή νέου γεφυριού, την τοποθέτηση μπαρών, την ασφαλτόστρωση του οδικού τμήματος και την διαγράμμιση. Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε στις 150 χιλιάδες ευρώ.
Κατά την παραλαβή ο Αντιπεριφερειάρχης  εξέφρασε τη χαρά του και δήλωσε μεταξύ άλλων πως «παραδίδουμε ένα ασφαλές γεφύρι, σύγχρονο, στη θέση ενός παλιού και ιδιαίτερα επικίνδυνου γεφυριού, όπου είχαν συμβεί πολλά ατυχήματα. Άλλωστε σε όλη την Αρκαδία γίνονται πολλά οδικά έργα και βρισκόμαστε σε επαφές με την Τράπεζα Πειραιώς για να γίνει παράκαμψη του παλιού γεφυριού στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, ενώ σύντομα, εντός του Σεπτεμβρίου, θα ολοκληρωθεί και ο δρόμος Σταυροδρόμι- Αετορράχη, στο σημείο που υπήρχαν καταπτώσεις».
Ο κ. Γιαννακούρας προανήγγειλε και το κλείσιμο, στο ύψος του Στενού,  της παλιάς εθνικής οδού Τρίπολης - Άργους για την εκτέλεση εργασιών και ενημέρωσε τους οδηγούς να χρησιμοποιούν τον δρόμο από το Ζευγολατιό- Νεοχώρι και μέσω αυτού να κατευθύνονται στην παλιά εθνική.
Οι πολίτες να σέβονται το περιβάλλον και την δημόσια περιουσία
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας με αφορμή  την παράδοση του γεφυριού στο Ζευγολατιό  εξέφρασε για μία ακόμα φορά την δυσαρέσκειά του για την εικόνα που αντικρίζει στους δρόμους από τα πεταμένα σκουπίδια και κάλεσε τους πολίτες να σέβονται το περιβάλλον και να μην το ρυπαίνουν, γιατί κάθε φορά δίνονται μεγάλα ποσά για τον καθαρισμό των πρανών των εθνικών και επαρχιακών δρόμων. Ενώ επεσήμανε και την αρνητική εικόνα που δείχνουμε στους επισκέπτες του τόπου μας.
Τέλος ο κ. Γιαννακούρας  ανακοίνωσε πως όποιος γράφει  πλέον σε πινακίδες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ή κολλά αυτοκόλλητα, θα κατατίθεται μήνυση σε βάρος αυτού στον οποίο αναφέρεται το κείμενο ή το αυτοκόλλητο που είναι τοποθετημένο στην πινακίδα μιας και όπως είπε «ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και η υπομονή εξαντλήθηκε».

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Β.Γιαννακούρα

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη