Συνεχίστηκε η κακή παράδοση

Φωτο 2 Πανιώνιος-Αστέρας 2-1
Πανιώνιος-Αστέρας 2-1
Η κακή παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Νέα Σμύρνη για τον Αστέρα, δυστυχώς συνεχίστηκε και σήμερα, αφού ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 2-1.
Ο Αστέρας ωστόσο ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε την αντίπαλη εστία με τον Μπακασέτα στο 6’ και στο 17’ όμως στην πρώτη περίπτωση απέκρουσε ο Γιαννακόπουλος και στη δεύτερη, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από την εστία των γηπεδούχων.
Έτσι και χωρίς να απειλήσει νωρίτερα την εστία του Αστέρα ο Πανιώνιος, πήρε το προβάδισμα στο σκορ όταν στο 18ο λεπτό βολίδα του Παύλου Μητρόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί «παράθυρο» της εστίας του Τόμας Κοσίσκι.
Ο Αστέρας αντέδρασε μετά το γκολ, πίεσε τους αντιπάλους του και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μάσα έκλεψε την μπάλα εκμεταλλευόμενος λάθος του Παντίδου, πάσαρε στον αμαρκάριστο Πάρα που με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γιαννακόπουλου (1-1).
Στο 34’ ο Μπουμάλ με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κοσίσκι, που παρά το γεγονός ότι έπεσε στην γωνία του δεν μπόρεσε να αποσοβήσει τον κίνδυνο (2-1).
Πέντε λεπτά αργότερα, ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία σε φάση διαρκείας μπροστά από την εστία του Πανιωνίου. Ο Ρόλε σούταρε με δύναμη, ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε, στην επαναφορά της μπάλας μπήκε στη φάση ο Πάρα που πλάσαρε, όμως ο Παντίδος έδιωξε πάνω στη γραμμή με ανάποδο ψαλίδι!
Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Αστέρας σκόραρε με κεφαλιά του Ζησόπουλου (μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Ρόλε), το οποίο ακύρωσε ο διαιτητής Μάνταλος.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, με τον Πανιώνιο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 55ο λεπτό, όταν ο Μπουμάλ βγήκε τετ α τετ με τον Κοσίσκι, με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να αποκρούει σωτήρια το πλασέ του αντίπαλου επιθετικού. Στο 70’ ο Κολοβός έφυγε μόνος του απέναντι στον Κοσίσκι, αλλά το πλασέ του έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο άουτ!
Ο Αστέρας απείλησε την εστία του Πανιωνίου, όταν ο Γιαννιώτας σούταρε με δύναμη μέσα από την μεγάλη περιοχή, αναγκάζοντας τον Γιαννακόπουλο να αποκρούσει δύσκολα.
Διαιτητής: Μάνταλος
Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Παντίδος, Μπουμάλ (86’ Μπούζας), Γιάννου, Σιώπης, Ιμπαγάσα (68’ Γκίνη), Χατζησαϊας, Τασουλής, Κολοβός (90’ Γκέζος), Αργυρόπουλος.
Αστέρας: Κοσίσκι, Παντελιάδης (76’ Μπαράλες), Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ουσέρο, Μουνάφο, Μπακασέτας (58’ Μπαντιμπανγκά), Ρόλε (65’ Γιαννιώτας), Μάσα, Πάρα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη