ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ARKASTRAVEL ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Το 1ο βραβείο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρήσεων (EnterpriseEuropeNetwork) της Κομισιόν, πήρε η εταιρεία ARKASTRAVEL που εδρεύει στην Τρίπολη, στην κατηγορία “NewHorizons” για την ανάπτυξη και πραγματοποίηση ποδηλατικών τουριστικών πακέτων στην Πελοπόννησο! Πρόκειται για μια μεγάλη διάκριση όχι μόνο για την ίδια την εταιρεία αλλά και για την Ελλάδα και την Αρκαδία!
Τα Ente...rpriseEuropeNetworkAwardsείναι ένας θεσμοθετημένος διαγωνισμός της Ευρωπαικής Ένωσης που έχει ως σκοπό να επιβαραβεύσει και να προωθήσει πρωτοποριακές ιδέες και νέες επιχειρηματικές προσπάθειες μικρομεσαίων εταιρειών που ανήκουν σε χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης.
Σε μια επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 στις Βρυξέλες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού και έγιναν οι απονομές. Η Ελληνική συμμετοχή πήρε την πρώτη θέση για την ανάπτυξη 4 ποδηλατικών tours στην Αρκαδία, Αργολίδα, Λακωνία και Μεσσηνία τα οποία ήδη πωλούνται στο εξωτερικό σε χώρες όπως η Γερμανία, Αυστρία, Αμερική και Ιταλία. Η ελληνική εταιρεία συμμετείχε από κοινού με την Γερμανική εταιρεία «TextundMarketing (TMTM)» καθώς το συγκεκριμένο project του ποδηλατικού τουρισμού έχει αναπτυχθεί μέσω της συνεργασίας των δύο εταιρειών. Επίσης το παρόν στην τελετή έδωσε και το Επιμελητήριο Αρκαδίας που στήριξε από την αρχή όλη αυτήν την προσπάθεια.
Ιδιοκτήτης και Διευθυντής της εταιρείας ARKASTRAVEL είναι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος από την Τρίπολη, μεταλλειολόγος μηχανικός με Master στη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τον τομέα του τουρισμού. Η εταιρεία που ιδρύθηκε μόλις το 2011, εξειδικεύεται στον εναλλακτικό τουρισμό στην Πελοπόννησο και διοργανώνει πακέτα δραστηριοτήτων, ποδηλατικά tours αλλά και αρχαιολογικά, αποκλειστικά και μόνο εισερχόμενου τουρισμού.
Η συγκεκριμένη επιτυχία δίνει μια μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξης του εναλλακτικού τουρισμού στην Πελοπόννησο, και επίσης αποδυκνύει πως η περιοχή έχει πολύ μεγάλα περιθώρια τουριστικής ανάπτυξης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη