Κόντρα Ζαμπαθά - Θεοδωρακόπουλου για τις ταμπέλες

Ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στην δημοτική σύμβουλο  Χριστίνα Ζαμπαθά και τον Πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Τρίπολης Γιώργο Θεοδωρακόπουλο με αφορμή την απόσυρση της ταμπέλας του Χορευτικού Ομίλου που ήταν μπροστά στο Μαλλιαροπούλειο. Να σημειώσω εδώ ότι βλέπουμε από Σεπτέμβρη μέχρι αρχές Οκτώβρη ταμπέλες συλλόγων κεντρικά στην πόλη , όχι μόνο του ΧΟΤ.

Η Χριστίνα Ζαμπαθά ρώτησε τον Γιώργο Θεοδωρακόπουλο για την ενέργεια του αυτή να ζητήσει να αποσυρθούν οι ταμπέλες των πολιτιστικών συλλόγων.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Τρίπολης είπε ότι αποσύρθηκαν και οι άλλες όχι μόνο του ΧΟΤ γιατί είναι αρκετές οι ταμπέλες που είναι διάσπαρτες μέσα στην πόλη και του έχει δοθεί η άδεια από τον Δήμαρχο να παίρνει τέτοιες αποφάσεις.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής είπε πως σέβεται την προσφορά των πολιτιστικών συλλόγων και στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει χώρος κοινός για όλους για να βάζουν τις ταμπέλες.

Η Χριστίνα Ζαμπαθά αποχώρησε εκνευρισμένη από το συμβούλιο και ο Πρόεδρος του Δημ Συμβουλίου διέκοψε την συνεδρίαση για 10 λεπτά.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη