Τρίπολη: Ηταν μεταμφιεσμένος ο δολοφόνος του επιχειρηματία;

Για επαγγελματία κάνουν λόγο πηγές της αστυνομίας - Με τρεις σφαίρες έπεσε νεκρός ο «διάβολος», όπως έλεγαν πολλοί το θύμα - Πώς κλείστηκε το ραντεβού του θανάτου;

Σε επαγγελματίες δολοφόνους, που εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου προσανατολίζεται η αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει τον άνθρωπο που έκοψε με πυροβόλο όπλο το νήμα της ζωής του 42χρονου επιχειρηματία, Θεόδωρου Παπαναστασίου.



Ο «διάβολος», όπως ήταν γνωστός ο άτυχος επιχειρηματίας, επειδή καταπιανόταν με διάφορες δραστηριότητες, έπεσε νεκρός από τρεις σφαίρες. Τον 42χρονο, που ήταν πατέρας ενός τετράχρονου αγοριού, τον βρήκε νεκρό ένας περαστικός το απόγευμα της περασμένης Κυριακής έξω από κτήριο της ιδιοκτησίας του. Από τότε τα σενάρια για τη δολοφονία του είναι πάρα πολλά, όμως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το γεγονός ότι όλα έγιναν χωρίς να ακούσει κανείς κάτι και χωρίς να βρεθούν κάλυκες στον τόπο του εγκλήματος μαρτυρά επαγγελματισμό.

Σύμφωνα με την Espresso, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δολοφόνος του Θεόδωρου Παπαναστασίου ήταν μεταμφιεσμένος, καθώς εντοπίστηκαν ρούχα μεταμφίεσης, ένα ψεύτικο μουστάκι και μαύρα γυαλιά.

Το πτώμα του 42χρονου βρέθηκε έξω από την είσοδο της ιδιόκτητης πολυκατοικίας του, τα διαμερίσματα της οποίας νοίκιαζε κυρίως για επαγγελματική χρήση. Με βάση το δημοσίευμα, λίγο πριν το ραντεβού του με τον θάνατο είχε δεχτεί τηλεφώνημα από κάποιον ενδιαφερόμενο ενοικιαστή.

Ανυποψίαστος ο επιχειρηματίας έκλεισε ραντεβού μαζί του και εκεί ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο του. Ο 42χρονος αιφνιδιάστηκε και εκτιμάται ότι προσπάθησε να αμυνθεί, όπως μαρτυρούν οι μώλωπες στο κεφάλι και το πρόσωπό του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο επιχειρηματίας έφερε κακώσεις κεφαλής, θώρακος και αριστερού χεριού από βολίδα πυροβόλου όπλου, ενώ είχε και μικρά χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία δεν ήταν θανατηφόρα.

Ο δολοφόνος, αφού πυροβόλησε τον άτυχο επιχειρηματία εξαφανίστηκε, ενώ το θύμα φέρεται να σύρθηκε ψυχορραγώντας στην είσοδο της πολυκατοικίας, για να ζητήσει βοήθεια. Εκεί και πάνω στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη