Συμβόλαιο θανάτου απο Αθήνα; Εκτελέστηκε απο τοκογλύφους;

Δύο σφαίρες στο στήθος σκότωσαν τον επιχειρηματία στην Τρίπολη - Επαγγελματίες δολοφόνοι εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου!Είναι ίσως το πιο άγριο έγκλήμα στην Ελλάδα μετά την εκτέλεση του Μπάμπη Λαζαρίδη, πριν απο κάποια χρόνια στη Βούλα.  Νεκρός βρέθηκε λίγο πριν τις 17.30 από διερχόμενο, στο κέντρο της Τρίπολης και συγκεκριμένα επί της οδού Ουάσιγκτον 36, ο 42χρονος ιδιοκτήτης νυκτερινού κέντρου της πόλης, Θοδωρής Π. πατέρας ενός παιδιού ο οποίος είχε-όπως λένε οι πληροφορίες- πολλά «κονέ» στην Αθήνα.

Στο σημείο έσπευσε απο την πρώτη στιγμή κλιμάκιο της Ασφάλειας Τρίπολης, οι άντρες του οποίου ενεργούν μέχρι τώρα προανάκριση. Ο 42χρονος, μικροκαμωμένος επιχειρηματίας με το παρατσούκλι «διάολος» βρέθηκε στην οδό Ουάσιγκτον έξω από το γραφείο του χτυπημένος σε όλο του το σώμα. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, κάνουν λόγο για δολοφονία με σφυρί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο επιχειρηματίας δεχόταν απειλές το τελευταίο διάστημα και όλοι ελπίζουν πως το κινητό τηλέφωνό του θα δώσει απαντήσεις. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν πώς εδώ και επτά χρόνια είχε ανοιχτεί αρκετά με αποτέλεσμα να έχει υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως απέναντι σε τοκογλύφους.
http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/paraskinio/apisteyto-skotwsa-me-sfyri-gnwsto-epixeirhmatia-ths-nyxtas/

- Ο 42χρονος ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου δολοφονήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (26/10) έξω από το γραφείο του, στο κέντρο της Τρίπολης
- Σύμφωνα με την αστυνομία, τον πυροβόλησαν με όπλο μικρού διαμετρήματος
- Είχε δεχθεί ανώνυμο τηλεφώνημα, λίγο πριν τον εκτελέσουν, για να έχει ένα ραντεβού στο γραφείο του
- Οι αρχές εκτιμούν ότι ο τρόπος που τον σκότωσαν "δείχνει" επαγγελματίες δολοφόνους

Δυο σφαίρες στο στήθος έβαλαν τέλος στη ζωή του επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Κυριακή το απόγευμα, έξω από το γραφείο του στο κέντρο της Τρίπολης.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία της υπόθεσης, ο 42χρονος ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου βγήκε βαριά τραυματισμένος στο δρόμο, όπου κατέρρευσε αφήνοντας την τελευταία του πνοή, και αφού είχε δεχθεί τις δυο σφαίρες από όπλο μικρού διαμετρήματος. Άλλη μία πέρασε ξυστά από το κεφάλι του. 

Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας, λίγο πριν τον εκτελέσουν, είχε δεχθεί ανώνυμο τηλεφώνημα για να κάνει ένα ραντεβού στο γραφείο του. Με δεδομένο ότι δεν έλειπαν χρήματα, όυτε αντικείμενα από τον χώρο του εγκλήματος, οι αρχές έκαναν εξ' αρχής λόγο για προσωπικές ή επαγγελματικές διαφορές.

Επιπλέον, ο τρόπος με τον οποίο σκότωσαν τον επιχειρηματία "δείχνει" επαγγελματίες δολοφόνους που εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου.


Το χρονικό

Ο άτυχος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός λίγο πριν τις 17.30 το απόγευμα της Κυριακής (26-10-2014) στο κέντρο της Τρίπολης και συγκεκριμένα επί της οδού Ουάσιγκτον 36, έξω από την είσοδο του γραφείου του. ς

Ο 42χρονος Θ.Π. βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος από κάτοικο της περιοχής που μίλησε στους αστυνομικούς. Όπως εξήγησε αρχικά δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και νόμιζε ότι πρόκειται για κάποιον μεθυσμένο, ο οποίος έχει λιποθυμήσει στο δρόμο.

Όταν πλησίασε διαπίστωσε πως ήταν ήδη νεκρός. Όπως εξήγησε, "το πτώμα ήταν μπρούμυτα, όταν το σηκώσαμε ήταν αγνώριστος, το πρόσωπο του ήταν μαυρισμένο με πολλά χτυπήματα και ένα αιμάτωμα. Δεν ήταν εύκολο να εξακριβώσεις το πρόσωπο του. Υπήρχε ίχνος αίματος από το σημείο που ακουμπούσε το πρόσωπο του στο δρόμο, ενώ αίματα υπήρχαν στο διάδρομο και στον τοίχο ακριβώς λίγο πριν πιάσει την πόρτα εξόδου από το γραφείο του".

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=343245&catid=4

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη