Σε δημόσια διαβούλευση η μουσική για τα καταστήματα της πόλης!!

Κίνηση ματ από τον Γιώργο Θεοδωρακόπουλο έγινε με την πρόταση για διαβούλευση της κανονιστικής των καταστημάτων που βάζουν μουσική. Μια πολύ καλή κίνηση του Δήμου με πρωτοβουλία του Πρόεδρου της Δημοτικής Κοινότητας! Οι πολίτες μπορούν να πουν επιτέλους την γνώμη τους!  Εδώ χρειάζεται και ένα μπράβο. Τα καλά να τα λέμε γιατί μέχρι τώρα υπήρχε χάος στο θέμα αυτό!! Αρκεί η νέα κανονιστική να τηρηθεί από ΟΛΟ το Δήμο! Αναφέρει λοιπόν η ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε τους Δημότες της Τρίπολης, ότι από την Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014, τίθεται σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο της κανονιστικής για την άδεια χρήσης μουσικής – μουσικών οργάνων, των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Καθώς οι κανονιστικές διατάξεις του Δήμου, στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητας των πολιτών, θεωρούμε ότι όλοι οι πολίτες και φορείς, πρέπει να συμμετάσχουν στην δημόσια αυτή διαβούλευση με κατάθεση προτάσεων (στα πλαίσια της νομιμότητας) επί του σχεδίου, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μια κοινώς αποδεκτή πρόταση, που εκφράζει το σύνολο των δημοτών.
Το κείμενο του σχεδίου της κανονιστικής, θα είναι διαθέσιμο στη ιστοσελίδα του Δήμου Τρίπολης στη διεύθυνση http://www.tripolis.gr/diavouleusi2014 και οι προτάσεις (οι οποίες θα πρέπει να είναι επώνυμες και να συνοδεύονται από στοιχεία επικοινωνίας) μπορούν να αποσταλούν:
1. Ηλεκτρονικά στο email
diavouleusi@tripolis.gr
2. Ταχυδρομικά ή με κατάθεση στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας:
Δήμος Τρίπολης
Γραφείο Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης,
Αταλάντης και Λαγοπάτη (1ος Όροφος)
Τ.Κ: 22 100 Τρίπολη
3. Με FAX :
στο 2710 234673, με την ένδειξη «Υπ' όψιν Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗΣ :
 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη