Γενική Συνέλευση Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν 4015/2011 και σε εκτέλεση της 452/9-10-2014 απόφασης του Προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας «Η ΕΝΩΣΗ», προσκαλούμε τα μέλη του Συνεταιρισμού σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης στις 2 Νοεμβρίου 2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 09.30 πρωινή για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας  διατάξεως :

 ΘΕΜΑ   ΜΟΝΟ  :    Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη :
α)  Επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και των αναπληρωματικών τους.
β)  Τριμελούς Εποπτικού Συμβουλίου και των αναπληρωματικών τους.
γ)  Δύο Αντιπροσώπων στην ΠΑΣΕΓΕΣ και των αναπληρωματικών τους.
δ)  Δύο Αντιπροσώπων στην ΚΕΣΠΥ  και των αναπληρωματικών τους.
ε) Έναν Αντιπρόσωπο στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή του  άρθρου 17     του Π.Δ/τος 30/96 και του αναπληρωματικού του.
 Αν δεν επιτευχθεί η προβλεπόμενη από τον Νόμο και το Καταστατικό νόμιμη απαρτία τότε η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει χωρίς νέα Πρόσκληση  την ερχόμενη Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 στον ίδιο τόπο , την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.
Δήλωση υποψηφιότητας για όλα τα Όργανα μπορεί να κατατεθεί από τους ενδιαφερόμενους από τις 14/10/2014 και μέχρι τρείς (3) μέρες πριν τις εκλογές και συγκεκριμένα μέχρι 30/10/2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 2.00 μ. μ. στα γραφεία της Ένωσης .

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

               ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΙΟΤΙΝΑΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη