Στην Κορινθία πάνε τα σκουπίδια της Τρίπολης…!!!!!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:
Η παρακάτω φρέσκια είδηση είναι όλα τα λεφτά και αποκαλύπτει όλο το παιχνίδι που παίζεται πίσω απο τα σκουπίδια της Τρίπολης..!
Και όχι μόνο της Τρίπολης. Διαβάστε προσεχτικά την είδηση:
«Εκτάκτως συνεδρίασε σήμερα  ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου υπό την παλιά του σύνθεση με θέμα τα απορρίμματα της Τρίπολης που για μέρες βρίσκονται στους δρόμους. Ο δήμαρχος της Καλαμάτας κ. Νίκας σε δήλωσή του μετά τη συνεδρίαση είπε:
» Ο ΦΟΔΣΑ με ομόφωνη απόφαση δίνει την αρμοδιότητα στο Δήμο Τρίπολης να εκχωρήσει και να μεταφέρει 1500 τόνους σκουπιδιών, που βρίσκονται στους δρόμους του Δήμου Τρίπολης, στην Κορινθία και συγκεκριμένα στο Πράσινο σημείο. Η απόφαση αποστέλλεται στο Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Διδασκάλου για να εγκριθεί. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Διδασκάλου θα εγκρίνει την απόφαση. Η μεταφορά είναι θέμα ωρών για να ξεκινήσει. Ξεχνάμε τον ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου.»
Είσαστε καλά ρε….
Σε ποιό Πράσινο σημείο στην Κορινθία θα φέρεται 1500 τόνους σκουπίδια;
Γιατί δεν αδειοδοτείται Πράσινο σημείο στην Τρίπολη για να γίνει η διαλογή των σκουπιδιών;
Μας δουλεύετε όλους μαζί, γιατί νομίζετε ότι είμαστε όλοι ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουμε…!
Εδώ μιλάμε για μεγάλα κόλπα που παίζουν πίσω απο την πλάτη μας.
Τρίχες περιφερειακός σχεδιασμός υπάρχει και όλα γίνονται στο πόδι, πετώντας ο ένας την μπάλα στον άλλο..!
Χθές το βράδυ αποκαλύψαμε το παιχνίδι  στο δελτίο ειδήσεων του Best  και «είπαμε ότι τις επόμενες ημέρες τα σκουπίδια και η Κορινθία θα είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας». Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν…!
ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ DIOGENIS-PRESS
http://moriasnews.gr/?p=20757

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη