Βεργέτης: «Θα βγάλουμε συμπεράσματα από αυτή την ήττα»

Photo 1 apo 22-10-2014
Μετά το τέλος του αγώνα με την Τόττεναμ στο White Hart Lane, ο προπονητής του Αστέρα μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου που κάλυψαν το παιχνίδι του EUROPA LEAGUE. Τα σημαντικότερα των όσων δήλωσε ο Έλληνας προπονητής του Αστέρα έχουν ως εξής:
Στην αρχική του τοποθέτηση: «Το παιχνίδι μας δίνει στεναχώρια, όμως μέσα από την στεναχώρια, μπορούμε να βγάλουμε κάποια καλά συμπεράσματα για την ομάδα μας. Ο Αστέρας έβγαλε περισσότερες φάσεις από ότι θα περιμέναμε κιόλας, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αποτελεσματικός.
Από την στιγμή που δεν βάλαμε γκολ σε καίρια σημεία, έπαιξε ρόλο η ποιότητα των ποδοσφαιριστών της Τότεναμ, που ήταν πολύ αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και ήρθε αυτό το σκορ.
Πρέπει να συνεχίσουμε, να ξεχάσουμε για λίγο την Ευρώπη, γιατί έχουμε μπροστά μας υποχρεώσεις στις εγχώριες διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο) και πρέπει να ανασυνταχθούμε»
Αν ήταν κέρδος από τον αγώνα ο Τσοκάνης: «Ναι. Θεωρώ πως ήταν κέρδος από το παιχνίδι ο Τσοκάνης
Τι είπε στο ημίχρονο στους παίκτες του: «Θεωρώ πώς το ημίχρονο κάθε αγώνα είναι σημαντική στιγμή για παίκτες και προπονητή. Δεν είχα πολλά να πω, η ομάδα λειτουργούσε καλά. Αυτό που είπαμε ήταν να συνεχίσουμε να έχουμε καλή αμυντική οργάνωση και ότι κάποια στιγμή θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε ξανά. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα. Είχαμε λίγη στεναχώρια γιατί χάθηκε η ευκαιρία του Πάρα και αμέσως μετά ήρθε το δεύτερο γκολ».
Αν είναι σημαντικός ο θεσμός του Europa League για τον Αστέρα: «Ο μεγάλος στόχος της ομάδας μας ήταν να σπάσουμε το φράγμα της απλής συμμετοχής και να μπούμε στους ομίλους. Ο στόχος επιτεύχθηκε και πλέον προσπαθούμε να απολαύσουμε το Ευρωπαϊκό ταξίδι. Αν προκριθούμε είναι ότι καλύτερο. Αν δεν γίνει όμως αυτό, δεν απογοητευόμαστε, γιατί αυτή η ομάδα μας έχει δώσει μόνο χαρές»
Για την αντίδραση στο γκολ του Λαμέλα: «Θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε καλύτερα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θεωρώ αυτό το σημαντικό. Θα κάνουμε ανάλυση του αγώνα, θα δούμε τα λάθη μας και ευελπιστούμε να τα διορθώσουμε στη συνέχεια»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη