ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟTΗΤΑ‏


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

 Σας προσκαλεί στην εκδήλωση – συζήτηση που διοργανώνει στην Τρίπολη

Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 8:00 μ. μ.  στο

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με θέμα: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ομιλητές:

  • ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ - Καθηγητής πολιτικής οικονομίας και ιστορίας της οικονομικής σκέψης στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών
  • ΝΙΚΟΣ ΣΚΟΡΙΝΗΣ – Μέλος του Προεδρείου της ΓΣΕΒΕ και Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδας

Συντονίζει ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΘΩΜΑΣ – Αντιπρόεδρος του 11ου Π. Τ. Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Ο. Ε. Ε.

ΘΑ  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Ο Νίκος Θεοχαράκης είναι αναπληρωτής καθηγητής πολιτικής οικονοµίας και ιστορίας της οικονοµικής σκέψης στο Τµήµα Οικονοµικών Επιστηµών του Πανεπιστηµίου Αθηνών. Σπούδασε οικονοµικά στο Πανεπιστήµιο Αθηνών και εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο Faculty of Economics and Politics στο Πανεπιστήµιο του Cambridge. ∆ιδάσκει στο Τµήµα  Οικονοµικών Επιστηµών του Πανεπιστηµίου Αθηνών από το 1990. Βασικοί ερευνητικοί τοµείς στους οποίους δραστηριοποιείται είναι η Πολιτική Οικονοµία, η Ιστορία της Οικονοµικής Σκέψης  και η Πολιτική Οικονοµία της Εργασίας.
Ο Νίκος Σκορίνης γεννήθηκε στη Παλαιόβρυση Λακωνίας. ∆ιατηρεί δισκοπωλείο-βιβλιοπωλείο στην Αθήνα. Ασχολείται µε τα κοινά από το 1973. Είναι γενικός Γραµµατέας της ΓΣΕΒΕΕ από το 2003. Είναι αντιπρόεδρος της ΟΚΕ. Υπήρξε ο εκδότης-διευθυντής τού περιοδικού Άσµα το Ελληνικόν (1995). Το µυθιστόρηµα "∆υτικοανατολικά της Γης" είναι το πρώτο του βιβλίο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη