Παλικαρίσιος βαθμός…

Photo 7 apo 1-11-2014 Badibanga me OSFP
Αστέρας-Ολυμπιακός 0-0
Παίζοντας με πάθος στον αγωνιστικό χώρο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και παρουσιάζοντας καρδιά «χιλίων λεόντων» μετά το 42ο λεπτό όταν έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές (λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μάσα), ο Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Ολυμπιακό ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες της αναμέτρησης, παίρνοντας ένα πραγματικά παλικαρίσιο βαθμό.
Photo 4 apo 1-11-2014 Ousero me OSFP
Η εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Αστέρα, σε συνδυασμό με τους ψυχωμένους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να βρουν τους διαδρόμους εκείνους προς την εστία του Κοσίσκι.
Photo 5 apo 1-11-2014 Para me OSFP
Ο Ολυμπιακός δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Αστέρα, αλλά και όταν έγινε αυτό ο Σλοβάκος τερματοφύλακας του Αστέρα ήταν «παρών» δείχνοντας τα καλά αντανακλαστικά του αποκρούοντας σωτήρια, όπως το σουτ του Φορτούνη στο 14’ την απευθείας εκτέλεση του Μήτρογλου στο 40’.
Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά την πίεση του Ολυμπιακού, που προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα, η εστία του Κοσίσκι βρέθηκε σε ουσιαστικό κίνδυνο ελάχιστες φορές.
Στο 54’ ο Μήτρογλου από μακριά πήγε να «κρεμάσει» τον τερματοφύλακα του Αστέρα, στέλνοντας την μπάλα να περάσει άουτ, ενώ στο 73’ το σουτ του Φουστέρ απέκρουσε ο Κοσίσκι. Στο 80′ ο Φουστέρ και στο 90’ ο Μήτρογλου σούταραν άουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Photo 6 apo 1-11-2014 Vergetis apo OSFP
Η τελευταία καλή επιθετική ενέργεια από τον Αστέρα έγινε στο 78’ ο Μπαντιμπανγκά σε μία από τις γνωστές κούρσες του από δεξιά, μπήκε στην μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, αλλά το σουτ του απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Ρομπέρτο.
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά), που απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μάσα.
Αστέρας: Κοσίσκι, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ουσέρο, Μουνάφο, Γιαννιώτας (46’ Τσοκάνης), Πάρα (80’ Μπαράλες), Ρόλε (73’ Μπαντιμπανγκά), Μάσα.
Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Αυλωνίτης, Αμπιντάλ, Ντοσεβί, Μανιάτης (58’ Ντουρμάζ), Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Φορτούνης (67’ Φουστέρ), Κασάμι (74’ Διαμαντάκος)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη