Βεργέτης: «Παιχνίδι πρόκλησης, φιλοδοξίας, καριέρας»

Photo 3 apo 5-11-2014 Vergetis gia Tottenham
Ο Έλληνας τεχνικός του Αστέρα μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραμονές του παιχνιδιού με την Τόττεναμ, τόνισε πως το αυριανό παιχνίδι είναι το πιο σπουδαίο στην ιστορία του συλλόγου, την ίδια στιγμή που ο Αστέρας σκαρφαλώνει όλο και ψηλότερα.
Τα σημαντικότερα σημεία των όσων δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης έχουν ως εξής: «Έχουμε την τιμή να υποδεχόμαστε στην πόλη μας και στο γήπεδό μας μια ιστορική ομάδα. Αυτό μας γεμίζει με υπερηφάνεια και ευθύνη.
Το ματς στην Αγγλία μάς έδωσε ένα μάθημα, το οποίο οφείλουμε να διαχειριστούμε και να παρουσιαστούμε αύριο πιο ανταγωνιστικοί. Έχουμε αναλύσει τα σημεία του αγώνα στο Λονδίνο και ελπίζουμε ότι η ομάδα θα μπορέσει να μικρύνει την ψαλίδα από αυτόν το μεγάλο αντίπαλο.
Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με μεγάλη ευθύνη, απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ δυνατό που προέρχεται από ένα πρωτάθλημα πιο γρήγορο από το δικό μας. Θα προσπαθήσουμε να αμυνθούμε σωστά και να απειλήσουμε στην επίθεση.
Έχουμε δει πολλές διαφορετικές 11άδες από την Τότεναμ. Αλλά έχει τη δομή παιχνιδιού ώστε να μένει ανεπηρέαστη από πρόσωπα, όπως πρέπει να κάνει μία μεγάλη ομάδα. Η απουσία του τερματοφύλακα είναι σημαντική απώλεια, γιατί πολύ απλά είναι ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας.
Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία του Αστέρα, γιατί η Τότεναμ είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει έρθει ποτέ στην Τρίπολη. Ο Αστέρας είναι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τα τελευταία δέκα χρόνια, έχει κάνει άλματα. Ένα μεγάλο βήμα για εμάς είναι και το παιχνίδι με την Τόττεναμ. Τέτοια παιχνίδια είναι παιχνίδια πρόκλησης, φιλοδοξίας και καριέρας
Θεωρώ πώς οι ποδοσφαιριστές μου είχαν ποδοσφαιρικό θράσος και όχι φόβο στο παιχνίδι του Λονδίνου. Αυτό αντιλήφθηκα εγώ. Πρέπει όμως αύριο να διεκδικήσουμε για να απολαύσουμε το παιχνίδι.
Νιώθω συγκίνηση που αποτελώ κι εγώ συντελεστή της ανοδικής πορείας του Αστέρα και μια ηθική ικανοποίηση που μου ανετέθη το πόστο του πρώτου προπονητή και με εμένα σε αυτό το πόστο η ομάδα συνεχίζει να σκαρφαλώνει»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη