Επανασυντονίστε τα ψηφιακά κανάλια της ΝΕΡΙΤ από Τσεμπερού

Υποχρεωτικός επανασυντονισμός ψηφιακών καναλιών στους ψηφιακούς δέκτες και στις ψηφιακές τηλεοράσεις που λαμβάνουν επίγειο ψηφιακό σήμα από το κέντρο εκπομπής της Ασέας (Τσεμπερού για τους κατοίκους της Μεγαλόπολης και των περιχώρων).
Ο λόγος που πρέπει να γίνει και πάλι επανασυντονισμός είναι η ΝΕΡΙΤ. Η οποία εκπέμπει και θα εκπέμπει ακόμα λίγο στην Τσεμπερού από τον 4ο πολυπλέκτη τις Digea στην συχνότητα 45 προσωρινά δηλαδή γιατί η ΝΕΡΙΤ δεν είχε δικούς της ψηφιακούς πομπούς για να εκπέμπει στις δικές της τελικές συχνότητες 21 & 28 κατά την έναρξη του επίγειου ψηφιακού σήματος στην Πελοπόννησο τον Ιούνιο του 2014.
Πλέον αποό τις 1 Νοεμβρίου 2014 η ΝΕΡΙΤ παρέλαβε και εγκατέστησε στην Τσεμπερού τον πρώτο ψηφιακό ποµπό (1ος πολυπλέκτης Ν1,Ν Sports,Vouli,N HD) στην τελική συχνότητα 21 που λαμβάνεται με σήμα 100% από την πόλη της Μεγαλόπολης.
Επίσης αναμένουμε να ενεργοποιηθεί στην Τσεμπερού αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας το επόμενο χρονικό διάστημα και ο (2ος πολυπλέκτης Tv 5 Monde Europe,BBC World News,DW,Rik Sat Κύπρου. Στην συχνότητα 28 Και εκεί θα χρειαστεί επανασυντονισμός σε ψηφιακούς δέκτες και σε ψηφιακές τηλεοράσεις)
Τέλος οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης και των περιχώρων που λαμβάνουν επίγειο ψηφιακό σήμα από το κέντρο εκπομπής Πεταλίδι Μεσσηνίας δεν χρειάζεται να κάνουν επανασυντονισμό ψηφιακών καναλιών.
http://kafeneio-megalopolis.gr/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη