Συνάντηση Κορασίδη - Παυλή


Σήμερα 10-11-2014, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη απ’ τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Μόσχο Κορασίδη, συνοδευόμενος και απ’ τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, στον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή.

Αφού οδηγήθηκαν στο Γραφείο Δημάρχου και παρευρέθησαν ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι, ο Εκπρόσωπος Τύπου, έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με θεματολογία την μεταξύ τους συνεργασία Υπουργείου και Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησαν για  έργα που θα ενταχθούν τόσο στο ΕΣΠΑ, όσο και στο νέο ΣΕΣ., όπου είναι για το Δήμο Τρίπολης. Ψηλά στην ατζέντα μπήκαν τα έργα της Κανδήλας και της Τάκας, καθώς και δράσεις που θα στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα.

Ο Δήμαρχος τόνισε ιδιαίτερα την βούληση της Δημοτικής Αρχής για την έμπρακτη και άμεση υποστήριξη της Παραγωγικής Τάξης, η οποία πρέπει να αποτελέσει κύριο μοχλό ανάπτυξης της περιοχής μας. Κάτι που απεδέχθη ο Γενικός Γραμματέας και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προώθηση των θεμάτων, καθώς επικρότησε τον συνολικό σχεδιασμό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη