Ίδρυση συντονιστικών επιτροπών ΠΟΜΑμεΑ στην Πελοπόννησο


Την 11/11/2014 στα γραφεια της Περιφερειακης Ομοσπονδιας ΑμεΑ Πελοπονησου στην Τριπολη ελαβε χωρα συνεδριασε το ΔΣ και εληφθηκαν οι κατωθι αποφασεις

1, Οργανωση και προγραμματισμος της εκδηλωσης για τον εορτασμο της 3 /12/2014 Παγκοσμιας ημερας ΑμεΑ να γινει με Παμπελοπονησιακη συγκεντρωση την Κυριακη 7/12/2014 στην Καλαματα ωρα 11:30 στο κτηριο της ΠΕ Μεσηνιας.

Καλουνται ολες οι οργανωσεις ΑμεΑ ολης της Περιφερειας να συμμετασχουν. Οι συντονιστες των Περιφερειακων Ενοτητων να οργανωσουν τις οργανωσεις. Η μεταφορα θα καλυφθει με λεωφορια .

2. Με αποφαση του ΔΣ της ΠΟΜΑμεΑ και συμφωνα με το αρθρο 9 του καταστατικου υδρυονται σε ολες τις περιφερειακες ενοτητες Πελ/σου συντονιστικες επιτροπες οπου στις συνεδριασεις των μπορουν να συμμετεχουν  ισοτιμα τα μελη των ΔΣ ολων των τοπικων κλαδικων,νομαρχειακων συλλογων - σωματειων - γονεων εγγεγραμμενων και μη με στοχο την επικοινωνια μεταξυ μας και συντονισμο των δρασεων μας

οι Συντονιστες που οριζονται ανα ενοτητα ειναι

α)  Κορινθια:   Μπιθαρα Ελενη

β)   Αργολιδα:  Μαστορακου βασιλικη

γ)   Αρκαδια.:  Μποζονελος Γεωργιος

δ)  Λακωνια:  Αλεξανδρακης Παναγιωτης

ε)  Μεσσηνια:  Καρουνου Αθανασια

Εργο του συντονιστη ειναι να επικοινωνει με ολες της τοπικες οργανωσεις ωστε να οριζεται ο χρονος και ο τοπος των συναντησεων να καταγραφει τα θεματα και τις προτασεις και να τις μεταφερει στο ΔΣ της ΠΟΜΑμεΑ. Ο συντονιστης δεν ειναι αρμοδιος να σηζητησει και να σχολιαζει τις προτασεις αρμοδιο γιαυτο ειναι μονο τοΔΣ της ΠΟΜΑμεΑ.

3) H κα Μπιθαρα Ελενη οριζεται να συντασει τα Δελτια Τυπου της ΠΟΜΑμεΑ τα οποια αφου εγκριθουν απο τον Προεδρο να κοινοπουνται στα ΜΜΕ και οπου αλλου απευθυνονται.

 

Η ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Μπιθαρα Ελενη

                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.                                      

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                 

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ                                                       ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΡΟΥΝΟΥ

Με αποφαση του ΔΣ της ΠΟΜΑμεΑ και συμφωνα με το αρθρο 9 του καταστατικου υδρυονται σε ολες τις περιφερειακες ενοτητες Πελ/σου συντονιστικες επιτροπες οπου στις συνεδριασεις των μπορουν να συμμετεχουν  ισοτιμα τα μελη των ΔΣ ολων των τοπικων κλαδικων,νομαρχειακων συλλογων - σωματειων - γονεων εγγεγραμμενων και μη με στοχο την επικοινωνια μεταξυ μας και συντονισμο των δρασεων μας.

Η υπευθυνη συντονιστρια για την Κορινθια ειναι η κα Μπιθαρα Ελενη. η οποια θα επικοινωνει με ολους ωστε να οριζεται ο χρονος και ο τοπος των συναντησεων θα καταγραφει το θεματα και τιςπροτασεις ωστε να ενημερωνει την ΠΟΜΑμεΑ

Ως εκ τουτου τα Μελη του ΔΣ καλείστε να παρευρεθείτε στη συνεδρίαση την Τρίτη 18-11-2014 και ώρα 6 μμ, στο γραφείο του Σωματειου ΑμεΑ στο εργατικο κεντρο Κορινθου.

Θεματα: Προσδιορισμος τοπου και χωρου συνεδριασεων - Προτασεις

συζητηση διαδικαστικων θεματων αν υπαρχουν - Προτασεις

 

Διαφορα θεματα που απασχολουν καθε φορεα.

 

Η Συντονιστρια Μπιθαρα Ελενη

                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.                                     

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη