Κατάθεση στεφάνου απο την ΧΑ στο σημείο που έπεσε ο Πάνος Κολοκοτρώνης

Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 , κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης Τριπόλεως του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή , παρευρέθη στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τα 190 χρόνια από την δολοφονία του  Πάνου Κολοκοτρώνη , του πρωτότοκου  του Γέρου του Μωριά , στο χωριό Θάνα που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θάνα « Άγιος Γεώργιος » και ο Δήμος Τριπόλεως .
Μετά από την επιμνημόσυνη δέηση , ο Γραμματέας της Τ.Ο. Τριπόλεως συναγωνιστής Απόστολος Μπέλμπας κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή , στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Πάνος Κολοκοτρώνης από  ενέδρα   βουλγαρων  μισθοφόρων της παράταξης των  δανείων και των ξενόδουλων πολιτικών ( Μαυροκορδάτος κ.α. ) . Κατά την Β΄ εμφύλια διαμάχη , στα χρόνια της Επανάστασης .
Η ιστορία κάνει κύκλους και επαναλαμβάνεται ,εδώ είναι τα δάνεια , εδώ είναι τα μνημόνια , εδώ είναι και τα πολιτικά υποχείρια των ξένων δυνάμεων , που ξεπουλάνε την Πατρίδα και που διώκουν όσους αγωνίζονται για την Ανεξαρτησία της Ελλάδος .
Τιμή και Δόξα στον Πάνο Κολοκοτρώνη και σε όσους αγωνίστηκαν για μια Ελεύθερη Ελλάδα και αποτελούν πρότυπο για εμάς σήμερα .
 
 
Από την Τ.Ο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη