Ημερίδα στην Καλαμάτα στο πλαίσιο της Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία


Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου  και του Δήμου Καλαμάτας,  διοργανώνει Ημερίδα, στο πλαίσιο της Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία,  με θέμα:

 

«Κοινωνική Προστασία – Πρόνοια και Άτομα με Αναπηρία: Υπό το πρίσμα της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία σε περίοδο οικονομικής κρίσης».

 

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στις 7 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.30 στην Καλαμάτα, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ» (Διοικητήριο-Ψαρών 15).

 

Στόχος μας είναι  να αναδειχθούν κατευθύνσεις και εναλλακτικές προσεγγίσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας των δομών κοινωνικής προστασίας, τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στα άτομα με αναπηρία, τα οποία έχουν πληγεί λόγω της οικονομικής κρίσης και τη διαμόρφωση ενός μοντέλου κοινωνικής προστασίας και πρόνοιας που θα βασίζεται στις αρχές και τις αξίες της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία.

 

Κεντρικός ομιλητής στην Ημερίδα θα είναι ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης.

 

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν Άτομα με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου.

 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Πρόεδρο της ΠΟΜΑμεΑΠΕΛ κ. Νίκο Καραλή στο κινητό 6974456282 ή στη Γ. Γραμματέα κα Αθανασία Καρούνου στο 6932712229

 

                                                Από το Γραφείο Τύπου ΠΟΜΑμεΑΠΕΛ

 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη