Βεργέτης: «Έχουμε το κίνητρο για ένα καλύτερο αύριο»

LAZ_7444 copy
Ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη για τον αυριανό αγώνα με την Παρτιζάν, τονίζοντας πώς μέσα από αυτή την Ευρωπαική πορεία μπήκαν οι βάσεις εκείνες που μπορεί να στηριχθεί ο Αστέρας τα επόμενα χρόνια, επισημαίνοντας πώς υπάρχει το κίνητρο για ένα καλύτερο αύριο του συλλόγου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή έχουν ως εξής:
«Αύριο έχουμε τον τελευταίο σταθμό του μεγάλου Ευρωπαικού ταξιδιού που κάναμε, με τον Αστέρα να λάμπει στον Ευρωπαικό ουρανό και να δίνει υπερηφάνια στους φιλάθλους του, βαθμούς στη χώρα του και δημιούργησε μία νέα μεγάλη βάση πάνω στην οποία θα στηριχθεί τα επόμενα χρόνια.
Μέρος αυτής της βάσης είναι ο αυριανός αγώνας. Έχουμε το κίνητρο για ένα καλύτερο αύριο του συλλόγου μας και για αυτό το λόγο θα κάνουμε μία προσπάθεια απέναντι σε μία καλή ομάδα και σε μία καλή έδρα για το καλύτερο δυνατό.
Ο Αστέρας έσπασε πολλά ταβάνια φέτος. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που μάτωσαν τη φανέλα, προσπάθησαν και έκαναν κατάθεση ψυχής σε όλα τα ευρωπαικά παιχνίδια. Αύριο θέλουμε να κλείσουμε με μία παρόμοια εικόνα.
Θεωρώ πώς στην Τρίπολη δεν είδαμε τις πραγματικές δυνατότητες της Παρτιζάν. Έχει καλύτερη ομάδα και πολύ περισσότερα πράγματα να βάλει στον αγωνιστικό χώρο.
Ο στόχος και το κίνητρο ενός αγώνα διαμορφώνει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό την τακτική. Αύριο μπορεί εγώ και ο αντίπαλος προπονητής να είμαστε πιο άνετοι στον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας, όμως όταν ξεκινήσει ο αγώνας πρέπει να είμαστε και οι δύο προπονητές συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τη δουλειά μας όπως σε κάθε παιχνίδι.»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη