Φιλανθρωπικός αγώνας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου


Στις Άγιες αυτές μέρες που έρχονται, ο Δήμος Τρίπολης έχει την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει τους  Έλληνες Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές στην πόλη μας, όπου θα διεξαχθεί ένας αγώνας με φιλανθρωπικό σκοπό και χαρακτήρα.

Την ομάδα αυτή την απαρτίζουν μερικά, αν όχι τα περισσότερα ονόματα - θρύλοι, του ελληνικού μπασκετικού στερεώματος. Όπως, Γιώργος Σιγάλας, Νίκος Μπουντούρης, Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Γιαννούλης, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιάννης Σιούτης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Χρήστος Χριστοδούλου, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μολφέτας, Σάκης Τζαλαλής, Σταύρος Δανιήλ, Νάσος Χούμπαυλης, Γιώργος Καλαϊτζής, και Νίκος Κασουρίδης. Προπονητής θα είναι ο γνωστός και πολύ αγαπητός σε όλους μας,  Γιάννης Ιωαννίδης

Στο  ΔΑΚ Τρίπολης, την Τετάρτη στις 17-12-2014 και ώρα 18.00, θα πραγματοποιηθεί αγώνας «Τρίποντων Ζωής» μεταξύ ΣΕΦ Αρκαδικού και Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών.

Τα έσοδα απ’ τον αγώνα αυτό θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρίπολης.

Ο Δήμος Τρίπολης και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, καλούν τους συμπολίτες μας να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και με την παρουσία μας να δώσουμε τη δυνατότητα αυτές τις Άγιες μέρες κάποιοι συμπολίτες μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν τα απαραίτητα τρόφιμα, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, να είναι μια μέρα λίγο διαφορετική. Έλληνες Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές στην πόλη μας.

 
Εκ του Γραφείου Τύπου

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη