Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για την ενίσχυση του Κονωνικού Παντοπωλείου


«Τρίποντα ζωής» από τους παλαίμαχους και τον Αρκαδικό

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

 

Στις Άγιες ημέρες που έρχονται, ο Δήμος Τρίπολης έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τους  Έλληνες Βετεράνους παίκτες του μπάσκετ προκειμένου να διεξαχθεί ένας ξεχωριστός αγώνας με φιλανθρωπικό σκοπό και χαρακτήρα.

 

Στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί αγώνας «Τρίποντων Ζωής» μεταξύ του ΣΕΦ Αρκαδικού, που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία και των Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών.

 

Την ομάδα αυτή την απαρτίζουν πολλά ονόματα - θρύλοι του ελληνικού μπασκετικού στερεώματος όπως είναι οι: Γιώργος Σιγάλας, Νίκος Μπουντούρης, Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Γιαννούλης, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιάννης Σιούτης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Χρήστος Χριστοδούλου, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μολφέτας, Σάκης Τζαλαλής, Σταύρος Δανιήλ, Νάσος Χούμπαυλης, Γιώργος Καλαϊτζής, και Νίκος Κασουρίδης. Προπονητής θα είναι ο γνωστός και πολύ αγαπητός σε όλους, Γιάννης Ιωαννίδης.

 

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρίπολης και το εισιτήριο έχει 5 ευρώ.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές ετοιμάζουν αρκετές εκπλήξεις, αλλά και τιμητικές απονομές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ο σχετικός διαγωνισμός τρίποντων.

 

Ο Δήμος Τρίπολης και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης, καλούν τους συμπολίτες μας να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και με την παρουσία μας, να δώσουμε, όλοι μαζί, τη δυνατότητα αυτές τις Άγιες μέρες κάποιοι συμπολίτες μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν τα απαραίτητα τρόφιμα, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, να είναι μια μέρα λίγο διαφορετική.

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη