ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ


Η πόλη μας και κατ’ επέκταση ο Δήμος μας, έχει την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να φιλοξενήσει την ομάδα μπάσκετ των Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών. Μια ομάδα που απαρτίζεται από ονόματα – θρύλους με τεράστια πορεία, εμπειρία και προσφορά στο Ελληνικό, αλλά και Διεθνές Μπασκετικό Στερέωμα.

   Σίγουρα όλοι μας, θυμόμαστε τις τεράστιες επιτυχίες της Εθνικής Ελλάδος αλλά και των κορυφαίων Ελληνικών Συλλόγων, όπως είναι ο Παναθηναικός, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, το Μαρούσι, ο Πανιώνιος, καθώς και μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων, όπου αυτοί οι μεγάλοι παίκτες έχουν πρωταγωνιστήσει.

Πολλές φορές αυτοί οι παίκτες, μας είχαν κάνει να συγκινηθούμε, να βγούμε στους δρόμους, να πανηγυρίσουμε τις επιτυχίες τους, να εδραιωθεί το μπάσκετ στη συνείδησή μας ως κυρίαρχο άθλημα.

Τις μέρες αυτές που το πνεύμα των Χριστουγέννων, μας συνεπαίρνει, οφείλουμε να δείχνουμε,  με οποιοδήποτε τρόπο, τη αγάπη μας αλλά και τη στήριξη μας, σε αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Μετά από την σκέψη της Φωτούλας Βολονάκη, η οποία υπήρξε διακεκριμένη καλαθοσφαιρίστρια, με συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα Γυναικών, και Κορασίδων,  που είναι σήμερα κοντά μας, ο Δήμος Τρίπολης και το ΝΠΔΔ του Δήμου μας οργανώσαμε αυτό τον αγώνα. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα των Ελλήνων Βετεράνων, αλλά και τον Αρκαδικό μας, που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα.

Στο πνεύμα αυτό δε θα μπορούσε ο Δήμος Τρίπολης και το Νομικό Πρόσωπο να μην αγκαλιάσουν μια τέτοια σκέψη, μια τέτοια ενέργεια που θα έχει αποκλειστικά φιλανθρωπικό σκοπό αλλά και αθλητικό θέαμα υψηλού επιπέδου.

Έτσι, προγραμματίστηκε η διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ του Αρκαδικού που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία εκπροσωπώντας πανελλαδικά την Τρίπολη και την ομάδα των Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, αύριο Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, στο Δ.Α.Κ Τρίπολης, στις 6 ώρα το απόγευμα, με συμβολική τιμή 5 ευρώ.

Από αυτή τη συμβολική τιμή,  τα έσοδα που θα προκύψουν, θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, όπου θα καλύψουν άμεσες ανάγκες στις ωφελούμενες οικογένειες.

Γι’ αυτό το λόγο, απευθύνω ανοιχτή και δημόσια πρόσκληση σε όλους τους συμπολίτες μας, να τιμήσουν με την παρουσία τους αυτό τον αγώνα. Να έρθουν να θαυμάσουν από κοντά τους παίκτες που έχουν γράψει ιστορία, αλλά και να ενισχύσουν με την είσοδό τους το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

           Στο σημείο αυτό, αφού για άλλη μια φορά ευχαριστήσω τους συντελεστές του αγώνα αυτού, αφού ευχηθώ καλή επιτυχία στην φιλανθρωπική κίνηση, να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννά και Καλή Πρωτοχρονιά.

Το λόγο τον δίνω στην Φωτούλα Βολονάκη, που επίσης θέλω να ευχαριστήσω για την αμέριστη και εθελοντική της υποστήριξη σε αυτή την κίνηση, να μας πει με τη σειρά της δυο λόγια για τις εκπλήξεις και το θέαμα που περιμένουμε να δούμε με ανυπομονησία.

 

Ο Πρόεδρος

ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης &

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος

Πολιτισμού και Αθλητισμού

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη