1ο Κύπελλο Ελλάδος Π1-Κ1 & Π2-Κ2

Μια εξαιρετική διοργάνωση, το 1ο Κύπελλο Ελλάδος Π2-Κ2 και Π1-Κ1, πραγματοποιήθηκε στο Χελμό τις 17-18/1/2015 χάρη στις άριστες χιονοδρομικές συνθήκες, το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών και την υποστήριξη της διεύθυνσης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Οι αθλητές και αθλήτριες ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στις προσδοκίες των σωματείων τους και αντάμειψαν τους θεατές και τους συνοδούς τους με την αγωνιστικές τους δεξιότητες και τον μεγάλο συναγωνισμό.
Στην κατηγορία Π2 και στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης οι αθλητές του Σ.Χ.O.. Καστοριάς κέρδισαν δύο μετάλλια με τους Βασιλείου Αναστάσιος (χρυσό) και Δημητριάδη Δημήτριο (χάλκινο), το αργυρό μετάλλιο κέρδισε ο Ζωγράφος –Μάνος Εμμανουήλ του ΕΟΣ Νάουσας. Στη γιγαντιαίο ο Δημητριάδης «έκλεψε» το χρυσό μετάλλιο από τους Ζωγράφο –Μάνο Εμμανουήλ, διπλασίασε τα αργυρά μετάλλια, Τσιοβόλο Σταύρο (ΒΟΛ), πήρε το χάλκινο μετάλλιο.
Στην κατηγορία Κ2 έξι διαφορετικές αθλήτριες τερμάτισαν στην πρώτη τριάδα: στην τεχνική κατάβαση η Τσιτσέλη Στεφανία (ΓΡΕ) ήταν η μεγάλη νικήτρια, με τις Κορόλη Κασσιανή (ΒΟΛ) και Μαρμαρέλλη Φανή (ΣΕΡ) να κατακτούν τις δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνική κατάβασης πρώτευσαν οι αθλήτριες του ΕΟΣ Νάουσας Πασχάλη Αλεξάνδρα (χρυσό) και Μποσμόλη Ευδοκία (χάλκινο), ενώ η αθλήτρια του Σ.Χ.Ο. Εσπέρου, Κυρίτση Αρίστη, τερμάτισε στην τρίτη θέση.


Στους μικρές κορασίδες (Κ1) οι αθλήτριες του ΕΟΣ Βόλου και του ΕΟΣ Αλμυρού μοιράστηκαν μετάλλια και εντυπώσεις. Ο Ταστσόγλου Ιωάννα (ΑΛΜ) κέρδισε ένα χρυσό στην γιγαντιαία και ένα αργυρό στην τεχνική κατάβαση, ενώ η Τσιοβόλου Μαρία Ελένη (ΒΟΛ) ήταν πρώτη και τρίτη στην τεχνική και γιγαντιαία τεχνική κατάβαση αντίστοιχα.. Αργυρό μετάλλιο κέρδισε στο γιγαντιαίο η Αγιώτη Γεωργούλα Σοφία (ΒΟΛ) και χάλκινο στην τεχνική κατάβαση η Καύκα Μαρία (ΒΟΛ).
Στους μικρούς παίδες (Π1) και στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου πέτυχαν το απόλυτο με τους Παπαπαναγιώτου Θεόδωρο, Ρουσογιάννη Φώτη και Τζίμα Νικήτα να ανεβαίνουν με τη σειρά στο βάθρο των νικητών. Στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση ο Παπαπαναγιώτου Θεόδωρος ήταν και πάλι ο πρώτος νικητής με τους Μαρμαρέλλη Χρήστο (ΣΕΡ) και Λουκά Αθανάσιο (ΕΣΠ) να κερδίζουν το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη