Πρόσκληση για συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου 16-1-2015‏


Παρακαλείσθε να παρευρεθείτε στην 1η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, και θα πραγματοποιηθεί στις
16 Ιανουαρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 3.30 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

1.       Έγκριση 1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οικονομικού έτους 2015.

    ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος.

2.       Έγκριση ένταξης της έκθεσης Fruit Logistica, Βερολίνο, 4-5-6 Φεβρουαρίου 2015 στον προγραμματισμό του έργου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ».

    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.

3.       Ενημέρωση επί των εξελίξεων στο έργο «Ολοκληρωμένη διαχείριση στερεών αποβλήτων».

    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.

4.       Ορισμός εκπροσώπων για τη συγκρότηση της Επιτροπής με θέμα: Κίνηση θαλασσίων μέσων αναψυχής – Καθορισμός παραλιών ως πολυσύχναστων – κατοικημένες περιοχές – τοποθέτηση ναυαγοσώστων, στις Π.Ε. Αρκαδίας, Αργολίδας, Λακωνίας και Κορινθίας.

    ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοφάνης Στεφανόπουλος.

5.       Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τριφυλίας, του Δήμου Οιχαλίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Πελοποννήσου για την υλοποίηση της μελέτης: «Συντήρηση – βελτίωση δρόμου Άνω Δώριο – Πλατανιά».

    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελένη Αλειφέρη.

6.       Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Κορινθίων για την υλοποίηση του έργου: «Εργασίες αντιστήριξης πρανών γηπέδου Χιλιομοδίου και σύνδεση κερκίδων με υπερκείμενη οδό».

    ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πελοπίδας Καλλίρης.

7.       Έγκριση παγίων κατ’ αποκοπή χορηγημάτων καθαριότητας Δ/νσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αργολίδας, για το έτος 2015.

    ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.

8.       Προσφυγή σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την ανάθεση του έργου μεταφοράς μαθητών, χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Λακωνίας, σχολικού Έτους 2014-2015, για τα άγονα τμήματα του διεξαχθέντος διεθνούς διαγωνισμού, βάσει της αρ.5330/2-7-2014 Διακήρυξης (ΑΔΑ:ΩΣΦΚ7Λ1-84Κ).

    ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.

 

           
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
 
 
 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΚΟΥΡΟΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη