ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ 2014 ΜΕ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ 3η ΤΗΣ ΝΑΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟ PRINCE CHRISTMAS OPEN ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ FERNANDEZ

  
Με διπλή επιτυχία έκλεισε το 2014 για τους παίχτες του Γ. Παπαδόπουλου στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Επτά αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ έλαβαν μέρος για πρώτη φορά στο μεγάλο τουρνουά που διοργανώνει η ακαδημία Fernandez. Ο λόγος για τους Λαμπρόπουλο Άγγελο, Νασιάκο Γιώργο, Νασιάκου Σίσσυ, Βουδούρη Μιλένα Λαμπροπούλου Σήλια Νασιάκο Ιάσονα και Λαμπρόπουλο Μιχάλη, οι οποίοι σε δύσκολες καιρικές συνθήκες αγωνίστηκαν για ένα Σαββατοκύριακο σε ένα πολύ δύσκολο τουρνουά με παίχτες, που αποτελούν τα αυριανά αστέρια του Ελληνικού τένις.
Μετά την πρώτη ημέρα των αγώνων στους ομίλους οι πέντε πρώτοι παίχτες της ΑΕΚ κατάφεραν και πέρασαν στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. Από τα αγόρια οι Νασίακος Γιώργος και Λαμπρόπουλος Άγγελος καθώς και η Βουδούρη Μιλένα από τα κορίτσια σταμάτησαν στην 16άδα του κυρίως ταμπλό. Οι Νασιάκου Σίσσυ και η Λαμπροπούλου Σήλια αντίθετα προχώρησαν μέχρι τον ημιτελικό του τουρνουά στην κατηγορία των κοριτσιών, όπου και βρεθήκαν αντίπαλες με την Λαμπροπούλου να επικρατεί της Νασιάκου με 6-3. Η Νασιάκου στο δρόμο για τον ημιτελικό και μετά την πρόκρισή της στα τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια της φάση των ομίλων, επικράτησε στον πρώτο γύρο της Κότσια με 6-3 και στον δεύτερο της Μπεσμπάλτα με 6-1. Η Λαμπροπούλου η οποία έδωσε και αυτή με την σειρά της τέσσερα παιχνίδια στους προκριματικούς γύρους αντιμετώπισε και επικράτησε διαδοχικά της Φραγκάκη με 6-0, της Καράνταλη με 6-1, της Νασιάκου με 6-3 και στον τελικό της Καραούζα με 6-4 κατακτώντας την 1η θέση και αυτού του open. Να θυμίσουμε ότι για την Λαμπροπούλου ήταν η δεύτερη συνεχόμενη 1η θέση σε open μετά από αυτή που κατέκτησε στο τουρνουά του Αθλόπολις.
Η διοίκηση και οι προπονητές του ομίλου θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο τουρνουά και ειδικά τις δύο αθλήτριες Λαμπροπούλου και Νασιάκου για την διπλή τους επιτυχία στο κλείσιμο της χρονιάς του 2014. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους και πάντα επιτυχίες !!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη